Nye regler i køb og salg

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

 Denne annonce er låst

Annoncen er ikke længere aktiv. Den kan være udløbet eller varen er solgt.
3. juni 2010

Valle81

Henrik skriver:

Ikke slette, for så går Google i selvsving, hvis der pludselig forsvinder en masse sider, men jeg kan sagtens kyle dem helt bagerst i listen så de er væk.

Rettelse af tråd overskrift er ikke en mulighed, da alle links til tråden ikke længere vil være gyldige, da overskriften i tråden er en del af linkets navn.Hello

God ide at de bare ryger bagerst.

Tænker også, når man har solgt det man har oprettet en tråd om, så skal man trykke skriv svar og sætte flueben og skrive noget i teksboksen, hvilket så gør at det ryger på forsiden og i debatoversigtetn - hvilket jo ikke er nødvendigt når varen/varerne er solgt:0) Så kkunne det undlades:0)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. juni 2010

Baby.dk 

Hello

God ide at de bare ryger bagerst.

Tænker også, når man har solgt det man har oprettet en tråd om, så skal man trykke skriv svar og sætte flueben og skrive noget i teksboksen, hvilket så gør at det ryger på forsiden og i debatoversigtetn - hvilket jo ikke er nødvendigt når varen/varerne er solgt:0) Så kkunne det undlades:0)Yeps, det er netop det jeg afliver

Anmeld

3. juni 2010

Valle81

Henrik skriver:Yeps, det er netop det jeg afliverJamen, kan det blilve meget bedre:0)

Anmeld

3. juni 2010

Moma

Øh hvordan låser man en tråd? 

Anmeld

3. juni 2010

Baby.dk

Moma skriver:

Øh hvordan låser man en tråd? Det gælder kun tråde man har oprettet i Køb og salg, og det gøres ved at gå ind og lave en besvarelse i tråden - der kan man samtidig krydse af, at tråden skal låses (lige over skrive feltet)

Anmeld

20. juni 2010

JustAnotherName

Ok regler og fint at låste ann. ryger bagerst    Det er jeg helt med på.

Anmeld

20. juni 2010

slettet_7530

Ja så mangler vi bare at folk har så meget selvdiciplin at de rent faktisk bliver overholdt, samt at folk ikke smider et enkelt stykke tøj ind på deres tråd hver dag

Anmeld

8. februar 2011

Baby.dk

Bemærk følgende opdatering af reglerne i Køb og salg:

Det er en annonce, ikke en debat
I "køb og salg" oprettes der annoncer; ikke debattråde. Det betyder, at man udelukkende skriver om ting som omhandler den pågældende annonce, og ikke alt muligt andet.

Sabotage er ikke tilladt
Det er forbudt at skrive noget i en annonce, som gør det sværere for sælgeren at få solgt sin vare. Hvis man feks ser en annonce med en vare, som man ved kan købes billigere et andet sted, er det ikke tilladt at besvare annoncen, og gøre andre opmærksom på det. Du går heller ikke ind i en tøjbutik og hænger et skilt op med konkurrentens priser.

Anmeld

16. juni 2011

Baby.dk

Reglerne er opdateret med følgende:

Hvis man lukker en annoncen for straks at åbne en ny med samme vare, betegnes det som en ugyldig opning.

Man har til enhver tid pligt til at besvare seriøse bud på en vare. 

Er bud bindende? Nej det er de ikke, men hvis man byder på noget og vinder buddet, har man pligt til at informere om, at man ikke længere er interesseret, hvis sælger rykker en for betalingen. Det er ikke orden bare at tie stille.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.