Nye regler i køb og salg

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

 Denne annonce er låst

Annoncen er ikke længere aktiv. Den kan være udløbet eller varen er solgt.
17.136 visninger
28 svar
1 synes godt om
1. juni 2010

Baby.dk

For at give alle en lige chance for at få solgt deres ting, har vi valgt at opsætte nogle regler for debatkategorierne "Køb og salg".

At oppe annoncen

Det er kun tilladt at oppe sin annonce, når der er gået en uge siden man sidst skrev i den. Opper man alligevel før, eller kommer med unødvendige besvarelser med det ene formål for øje at rykke tråden op, bliver tråden rykket tilbage til sin forrige placering, og man får en påmindelse om reglerne. Hvis man fortsætter med at oppe på den måde, vil tråden blive låst.

Hvis man lukker en annoncen for straks at åbne en ny med samme vare, betegnes det som en ugyldig opning.

Samle tråde som er i samme kategori

Vi henstiller til at man forsøger at samle sine tråde mest muligt inden for samme kategori; Dvs. har man både en klapvogn og en barnevogn til salg, kan disse sagtens ligge i samme tråd. Man behøver ikke oprette en annonce på hver ting man har til salg.

Lås når du har solgt

Vi henstiller desuden til, at man låser sine tråde når de ikke længere er relevante.

Det er en annonce, ikke en debat

I "køb og salg" oprettes der annoncer; ikke debattråde. Det betyder, at man udelukkende skriver om ting som omhandler den pågældende annonce, og ikke alt muligt andet.

Sabotage er ikke tilladt

Det er forbudt at skrive noget i en annonce, som gør det sværere for sælgeren at få solgt sin vare. Hvis man f.eks. ser en annonce med en vare, som man ved kan købes billigere et andet sted, er det ikke tilladt at besvare annoncen, og gøre andre opmærksom på det. Du går heller ikke ind i en tøjbutik og hænger et skilt op med konkurrentens priser.

Når der afgives bud

Man har til enhver tid pligt til at besvare seriøse bud på en vare. 

Er bud bindende?

Nej det er de ikke, men hvis man byder på noget og vinder buddet, har man pligt til at informere, hvis man ikke længere er interesseret. Det er ikke orden bare at tie stille.

Det må du IKKE sælge

Alt hvad der er ulovligt, som hælervarer og kopivarer.

Bemærk desuden, at vi ikke ønsker salg af piller, da det er for stor en opgave rent administrativt, at vurdere om de er lovlige.

Køb og salg er på eget ansvar 

Al køb og salg på baby.dk foregår helt på eget ansvar og baby.dk kan ikke blive stillet til ansvar for evt. upålidelige købere eller sælgere. Dog kan baby.dk godt udvise en bruger fra siden hvis vedkommende ikke udviser god handelsstil.

Annoncering

Annoncering for din virksomhed eller hjemmesider er tilladt, men der gælder de samme regler i forhold til opning som ved køb og salg.

Vi håber i vil benytte køb og salg lige om flittigt som før og overholde de simple regler, som tilgodeser os alle

Anmeld

1. juni 2010

Diana...

1. juni 2010

Risen

 Dejligt.. 

Anmeld

1. juni 2010

Diana...

Henrik skriver:

For at give alle en lige chance for at få solgt deres ting, har vi valgt at opsætte nogle regler for debatkategorierne "Køb og salg".

Det er fremover kun tilladt at oppe sine tråde 1 gang ugentligt. Opper man alligevel før, eller kommer med unødvendige besvarelser med det ene formål for øje at rykke tråden op, bliver tråden rykket tilbage til sin forrige placering, og man får en påmindelse om reglerne. Hvis man fortsætter med at oppe på den måde, vil tråden blive låst.

Vi henstiller til at man forsøger at samle sine tråde mest muligt inden for samme kategori; Dvs. har man en klap- og en barnevogn til salg, kan disse sagtens ligge i samme kategori og samme tråd. Man behøver ikke oprette en annonce på hver ting man har til salg.

Vi henstiller desuden til, at man låser sine tråde når de ikke længere er relevante.

Vi håber i vil benytte køb og salg lige om flittigt som før og overholde de simple regler, som tilgodeser os alleHov og du spurgte mig for lidt siden om det var svært at se forskel på jeres indlæg's farve og vores Men det er altså Min computer der ikke kan vise den grønne. Jeg har logget på en anden computer idag og der var kunne jeg tydeligt se den grønne det er bare min der ikke kan se den farve så derfor er indlægende den samme farve på min. 

Men ville lige sige at man altså godt kan se forskel og jeg har en mærkelig computer. 

Anmeld

1. juni 2010

Mathilde

Super

Anmeld

1. juni 2010

roenlund

dejligt

Anmeld

1. juni 2010

LotteN

super ide !

Anmeld

1. juni 2010

Mira0911

2. juni 2010

Baby.dk

Diana... skriver:

 

Hov og du spurgte mig for lidt siden om det var svært at se forskel på jeres indlæg's farve og vores Men det er altså Min computer der ikke kan vise den grønne. Jeg har logget på en anden computer idag og der var kunne jeg tydeligt se den grønne det er bare min der ikke kan se den farve så derfor er indlægende den samme farve på min. 

Men ville lige sige at man altså godt kan se forskel og jeg har en mærkelig computer. Jeg tror det er farveindstillingerne på din skærm som er problemet

Anmeld

3. juni 2010

Diana...

Henrik skriver:Jeg tror det er farveindstillingerne på din skærm som er problemetOk er det noget man kan ændre på?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.