Lav et par af dine favoritter og frys ned til nogle dage af gangen - om så det er lasange, tomatsuppe, pølsehorn, grove pizzasnegle eller kylling i karry.
Generelt så er jeg meget glad for blandet salat, kikærter/feta og hvad end protein der lige er på lager - æg, kylling, frikadeller, hummus, falafler, og så bare have en dressing stående på køl på arbejde.
Er man til pasta salat eller bulgur salat, kan man også lave en stor røvfuld og putte i bøtter til nogle dage frem
Af snacks kører jeg frugt, små cultura-yoghurter, snackgrønt med hummus, hårdkogte æg og proteinbarer - andre bud kunne være muslibarer, knækbrød eller bananpandekager (som også kan laves i stakkevis)
Mange af mine kollegaer har også skyr og musli stående til en tre dage, hvis de ikke gider finde på noget 
Rugbrød eller grovboller med pålæg, hytteost topping og lidt knasegrønt skal man heller ikke kimse ad.
Anmeld
Citér