Problematisk donorbarn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. juli 2022

Mrs.

Som supplement til hvad mor og meget mere skriver: 

de diagnoser du nævner er ikke nødvendigvis arvelige. Der er mange faktorer der spiller ind, både genetik, nervesammensætning/forbindelser i hjernen, miljø og arv mm. Der er ikke én grund alene til diagnoser. 

Selvfølgelig er det hårdt og er frygteligt og skammeligt at børnehaven er så frække at tale så negativ om ham! Jeg var blevet stik tosset! 
find en anden børnehave, fortæl åbent om hans problemer og find dermed en der kan tilbyde at imødekomme hans behov. 

er meget tidligt at snakke om en personlighedsforstyrrelse når han er så ung er hans personlighed ikke færdig udviklet jo. 
Og ADHD er der mange redskaber at få til at hjælpe ham med. Undersøg eventuelt også superhelte kursus, det er super godt for børn med vanskeligheder og handler meget om hvordan man er en god ven og opbygger barnets tro på sig selv og sociale evner. 

al held og Lykke, og ønsk dig aldrig noget anderledes ved dit barn - alle børn er perfekte som de er, vi skal som forældre rumme dem

Anmeld Citér

7. juli 2022

Seldomseen

Profilbillede for Seldomseen
Er du sikker på, at det ikke er hans adfærd og forskellige situationer han har været i, der beskrives som problematiske (og også lyder til at være det), end det er ham som person? Deri ligger jo en meget væsentlig forskel.

Skulle det virkelig være tilfældet at fagfolk ordret kalder en 3-årig for problematisk, ville det gøre mig bekymret for deres faglighed og evner til at håndtere sagen. Og det ville jeg faktisk fortælle dem. Det giver anledning til forskel også i måden man møder din søn på, og rummer hans udfordringer.Ville det være bedre at kalde det problematiske handlinger? Det er jo problematisk, at et barn putter en snor om halsen på et andet barn og trækker til (som TS skriver et sted). Jeg ville være ked af, hvis det var mit barn det gik ud over. Men jeg ville ikke på nogen måde bebrejde hverken forældre eller barn. Men tænke at barn (og måske forældre) har brug for mere hjælp end den pågældende børnehave kan tilbyde. 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.