Eksperthjælp: Ustabil menstruation

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

401 visninger
0 svar
0 synes godt om
24. juni 2018

Karen Bøhrnsen

Jeg håber du kan give gode råd :-)

 

For noget tid siden havde jeg noget mindede om implementations blødning .. men den røg ud med menstruationen. Efter der har jeg haft meget ustabil mens.. er det noget nogen kender til?

 

kh

 

migKarens svar

Hej dig

 

Ved uregelmæssig menstruation kan det være svært at vurdere om en blødning er menstruation, implantationsblødning eller noget helt tredje.

Hvis du 2-3 uger efter blødningen har to streger på graviditetestesten, er det med stor sansynlighed en implantationsblødning.

Hvis du gennem længere tid har haft meget uregelmæssig menstruation, vil jeg anbefale dig at kontakte din læge, så I sammen kan finde ud af, hvad der gør lige præcis din cyklus, så uregelmæssig.

 

Venlig hilsen
Karen Bøhrnsen
Jordemoder, IBCLC og ammekonsulent
like facebook.com/jordemoder.net

 

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog om helt tidlig graviditet, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 145.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.