Eksperthjælp: Probiotika til børn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

528 visninger
3 svar
0 synes godt om
20. april 2018

Sarah John

Kan jeg give min 21 mdr søn probiotika hver dag? Hans mave svinger lidt og tror at han kunne have gavn af det, også mht. immunforsvar etc.
Hvis man må hvad kan man så give ham (helst ikke pilleform)? Har i en periode hvor han fik tynd mave givet ham Dicoflor. Er der andet som man kan give hverdag i hans alder?Sarahs svar

Hej,

Tak for dit spørgsmål. Hvis din drengs mave svinger lidt, vil jeg klart anbefale, at du prøver om probiotika kan give lidt mere ro. Jeg vil anbefale, at du fx prøver Semper Tyggetabletter (som eventuelt kan knuses og drysses på grød eller yoghurt) eller Semper Dråber, som du kan give på ske eller i maden. Maden skal være kold (maks 40 grader), da bakterien ellers vil gå til. Dråberne er smagsneutrale og kan derfor også blandes i en lille kop vand. Begge produkter indeholder den patenterede mælkesyrebakterie Lactobacillus reuteri Protectis®, som findes naturligt i tarmen og i modermælk. Daglig dosis er 1-2 tabletter eller 5 dråber. Fordelen ved lige netop denne type mælkesyrebakterie er, at der er lavet masser af studier på børn som viser, at barnet har glæde af bakterien. Jeg håber, at det kan hjælpe dig.

Venlig hilsen SarahGod mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

26. april 2018

SK85

Profilbillede for SK85

Den bedste probiotika er den der hedder noget med Infants fra Udo's Choice. Den kan købes på nettet eller i en helsekost. Det er pulver, som kan blandes i lidt vand.

Hvis din søn døjer med maven, så prøv at undgå at give ham mælk.

Anmeld Citér

26. april 2018

Abracadabra

Profilbillede for Abracadabra


Den bedste probiotika er den der hedder noget med Infants fra Udo's Choice. Den kan købes på nettet eller i en helsekost. Det er pulver, som kan blandes i lidt vand.

Hvis din søn døjer med maven, så prøv at undgå at give ham mælk.Efter helse-skandalen med D-dråberne ville jeg være meget påpasselig med at købe noget til min baby i en helsebiks.

Dicoflor fra apoteket er helt fremragende, og de er gennemtestede.

Og at forsøge eliminationskost er heller ikke ukompliceret.

Anmeld Citér

27. april 2018

SK85

Profilbillede for SK85
Abracadabra skriver:Efter helse-skandalen med D-dråberne ville jeg være meget påpasselig med at købe noget til min baby i en helsebiks.

Dicoflor fra apoteket er helt fremragende, og de er gennemtestede.

Og at forsøge eliminationskost er heller ikke ukompliceret.Sådan har vi jo hver vores tilgang. Jeg vil klart vælge Udo's Choice, da det er den probiotika på markedet som er i den bedste kvalitet, og en producent jeg mener at man roligt kan stole på.

 

Jeg kender ikke Dicoflor, det kan være at det også er et udemærket produkt.

 

Derudover foreslår jeg ikke eliminationskost. Jeg foreslår at undgå at give ham mælk (at drikke). Det er vist ikke så kompliceret.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Rikke Nielsen

Scannings-sygeplejerske


Gitte Sander

Psykoterapeut og parterapeut