Eksperthjælp: HCG på 2

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.532 visninger
0 svar
0 synes godt om
8. marts

Karen Bøhrnsen

Jeg står i den situation at min kæreste og jeg har haft ubeskyttet sex. Vi tænker ikke så meget på at få børn, men hvis det kommer er vi da åbne for det. Min menstruation er nu gået 8 uger over tid, og jeg har endnu ikke set hverken skyggen af mens eller en positiv test. Jeg har fået taget en blodprøve ved lægen som viste hcg på 2. Tror du det er muligt at være gravid alligevel? Jeg er simeplthen ved at være godt og grundigt forvirret over alt det her. Det er ikke noget jeg har tænkt over til dagligt, så kan ikke forstå at min mens ikke kommer...Karens svar

Kære dig

 

Det er virkelig vanskeligt og svare endegyldigt på dit spørgsmål. For du kan være gravid og det kan være, du ikke er det.

Men som udgangspunkt er du kun gravid (gælder fra graviditetesuge 3), hvis du har en hCG på 5 eller der over. Da din hCG er 2, er du i udgangspunktet ikke gravid.

Men hvis du har haft samleje inden for de sidste to-tre uger, kan du i princippet godt være gravid uden det har slået ud med hCG endnu.

 

Du skriver også, at du har sprunget en menstruation over, men det er ret normalt, at kvinder i perioder kan have uregelmæssig cyklus, at det betyder noget. Cyklus er hormonelt bestem, men hormonerne er påvirkelig af mad, psyke, stress etc.

 

Selvfølgelig skal du gerne få din menstruation - eller få streger på graviditetstesten. Prøv at tage en ny test om 14 dage og hvis du ikke er gravid eller ikke får din menstruation igen, skal du kontakte din læge igen.

 

Venlig hilsen


Karen Bøhrnsen
Jordemoder, IBCLC og ammekonsulent
like facebook.com/jordemoder.net

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog om helt tidlig graviditet, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en halv times telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 245.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.

 Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.