Eksperthjælp: Smerter sidst i graviditeten

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

342 visninger
0 svar
0 synes godt om
26. oktober 2017

Karen Bøhrnsen

Hej!
Jeg er 38+2, og venter mit første barn, jeg har de sidste 4-5 dage haft virkelig ondt i underlivet/skeden når jeg går, og nogle gange går det også i lænden? Og syntes også at baby har været mindre aktiv end hun plejer, jeg mærker liv et par gange om dagen, men ikke så meget eller kraftigt som hun ellers har gjort.
Jeg har ikke døjet med så mange smerter og gener i min graviditet, så jeg bliver lidt bekymret, men jeg tænker også om jeg bare overreagere?Karens svar

Kære dig

 

Det er altid godt at reagere på det, du mærker i graviditeten!

 

Efterhånden som du nærmer dig terminen, vil barnets hoved finde længere ned i bækkenet. Hovedet står og trykker på nogle nerver, der går ned i bækkenet, underlivet og skeden. Det kan give præcis den slags smerter, du beskriver. Der er ufarligt, men kan være vældig generende. 

Du kan prøve at lempe barnet lidt op af bækkenet igen, ved at lægge en høj pude under din lænd, når du ligger ned, så tyngdekraften trække barnet lidt ud af bækkenet igen.

 

Det er normalt at mærke ændret liv sidst i graviditeten. Den lille har mindre plads i maven og bevægelserne bliver mere rullende, runde og puffende. Bevægelserne er som regel ikke så voldsomme længere.

Hvis du mærker den lille markant mindre eller hvis du slette ikke mærker den, skal du ringe til dit jordemoder eller til dit fødested.

 

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen

Jordemoder

 

Hvis du har brug for en mere dybdegående dialog med jordemoderen mindre liv eller smerter sidst igraviditeten, har du mulighed for at ringe til jordemoder Karen Bøhrnsen på telefon 27216882. En halv times telefonisk jordemoder konsultation koster kun 245.-

Så tøv ikke, ring og få en fortrolig samtale med jordemoderen.

 

 Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.