Eksperthjælp: Udeblevet menstruation i 3 år

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

438 visninger
0 svar
0 synes godt om
13. oktober 2017

Karen Bøhrnsen

Jeg står i den situation, at jeg ikke har haft min menstruation i 3 år. Der har hverken været blødninger, udflåd, smerter - det har været helt væk. Min læge tog en masse prøver, men viste ikke noget unormalt. Hun opfordrede mig så til at tabe mig; jeg tabte mig 20 kg, men der er stadig ikke sket nogle ændringer. Hvad kan der være galt med mig? Hverken min læge, min gynækolog eller mig selv kan komme frem til, hvorfor det er, at jeg ikke får min menstruation.Karens svar

Kære dig

 

Det var længe ikke at have haft menstruation.

Jeg ved ikke hvor gammel du er, hvordan din cyklus så ud tidligere ligesom jeg har mange andre spørgsmål til dig, inden jeg kan gætte på, hvad der hindrer en normal cyklus. Min første tanke er, at dit hormonspejl spiller dig et pus. Men hvad der spiller ind, kan jeg ikke vide.

Men gå til din læge igen. Insistér på en mere grundig udredning - bed om en second opinion! Og bliv ved med at presse din læge og evt gynækolog indtil de kan give dig et svar!!

 

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen, jordemoder

 

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en halv times telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 245.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.