Eksperthjælp: Hvor meget modermælkserstatning

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

398 visninger
0 svar
0 synes godt om
13. oktober 2017

Karen Bøhrnsen

Hej,

da jeg ikke kan producere nok mælk til min datter (og primært kun har til hende om morgenen/formiddag), supplere vi med mme resten af dagen/natten.. mit spørgsmål er så -hvor meget mme skal vi give pr gang ca.?

Jeg synes det er utrolig svært at vurdere hvor meget hun får og skal have..

Mvh TessaKarens svar

Kære Tessa

 

Tak for dit spørgsmål.

Nu ved jeg ikke, hverken hvor gammel din datter er, eller hvor meget hun vejer - så jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange ml modermælkserstatning hun skal spise i løbet afet døgn.

 

Men det, jeg kan fortælle dig, er, at små børn har en veludviklet sultregulering, så din datter kan udemærket sige til, når hun er mæt. Enten falder hun i søvn eller afviser flasken.

 

Du skal have så meget mælk i flasken, at der er noget tilbage i flasken, når hun er færdig med måltidet!!

 

Jeg vil også lige i en sidebemærkning fortælle, at jo mindre du lægger hende til ved dig selv, jo mindre mælk laver du. Så hvis du gerne vil holde fast i amningen lidt endnu, kan du jo forsøge dig med, at lægge din datter til hos dig først, ved hvert måltid, inden du giver hende flaske ;-)

 

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen, jordemoder

 

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en halv times telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 245.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Rikke Nielsen

Scannings-sygeplejerske


Gitte Sander

Psykoterapeut og parterapeut