Eksperthjælp: Jern i graviditeten

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

412 visninger
0 svar
0 synes godt om
20. september 2017

Karen Bøhrnsen

Hej!

Jeg er en ung kvinde, som inden for en måneds tid skal i gang med inseminationer, selvfølgelig med henblik på at blive gravid. Jeg begyndte at tage GraVitamin for et par uger siden, men derudover er jeg også startet på GraviJern, som jeg dog er kommet i tvivl om, om jeg overhovedet må tage, når jeg ikke er gravid? Er der for store mængder jern i i forhold til at jeg ikke engang er gravid endnu? Bør jeg vælge et andet mærke beregnet til ikke-gravide og vente med at bruge GraviJern til uge 10?

Bedste HilsnerKarens svar

Hej med dig

 

Spændende projekt med inseminering!

 

Der sker ikke noget ved at du tager mere jern end anbefalet - det kroppen ikke optager, kommer ud igen med afføringen. Men der er ikke nogen grund til at tage jern inden uge 10, hvis det ikke er fordi du er kendt med lav hæmoglobin.

 

Nogle kvinder kan få forstoppelse af jern, så hvis du oplever samme problemer med GraviJern, har du mulighed for at skifte til at andet jernprodukt, din mave bedre kan håndtere. Spørg din lige eller jordemoder, når det kommer så vidt, havd de kan anbefale af produkter.

 

Kærlig hilsen
Karen Bøhrnsen, jordemoder

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog om kosttilskud i forbindelse med din kommende graviditet, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en halv times telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 245.- og kan faktureres via mobilpay - så tøv ikke - ring og få en personlig og fortrolig snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.

 

 Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.