Eksperthjælp: Gravid og ondt i nakke og kæbe

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

232 visninger
0 svar
0 synes godt om
1. august 2017

Karen Bøhrnsen

Kære brevkasse.
Jeg er førstegangsfødende og er i uge 26. Jeg har den sidste måned haft ond i min nakke og min kæbe. Det er utrolig generende og har både prøvet fys, kiropraktor og massage, men intet hjælper. Har i nogle forslag til hvad jeg kan gøre? Eller hørt om noget lignende i forbindelse med graviditet?
Vh. TKarens svar

Hej med dig

 

Når du bliver gravid ændres din kropsholdning sig stille og roligt i takt med at maven vokser. Din lænd og ryg skal kompenesere for din øgede vægt og et ændret balancepunkt. Sammensat med at dine led blødgøres (hormonelt betinget) kan man godt få ondt i nakke og kæbe. Så ja, det lyder ikke unaturligt!

Nu ved jeg ikke, hvad din fysyoterapeut har gjort med dig, men det vil være rigtigt at arbejde med din kropsholdning: Udgå at svej for meget, føl at du hele tiden trækker navlen ind mod rygsøjlen. Få din fysioterapeut til at give dig nogle øvelser, der træner dine indre mskler i bækkenet og ryggen, så du har mere styrke til at arbejde med det nye balancepunkt... Det vil tage nogle uger at træne op.

 

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen

Jordemoder, IBCLC og ammekonsulent

like facebook.com/jordemoder.net

 

Hvis du har brug for en mere uddybende dialog, har du mulighed for at ringe direkte til jordemoder Karen Bøhrnsen - en halv times telefonisk jordemoderkonsultation koster kun 245.- og kan faktureres via mobilpay. Så tøv ikke - ring og få en snak med jordemoderen. Ring på mobil 27216882.Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.