Eksperthjælp: Blødning efter fødslen

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

426 visninger
0 svar
0 synes godt om
24. januar 2017

Karen Bøhrnsen

Hej Karen. Det er 17 dage siden jeg fødte, og jeg bløder stadig en del. Det er friskt blod men også nogen gange lidt brunligt i det. Skal jeg kontakte min læge? Og få hende til at undersøge mig? Mvh CamillaKarens svar

Kære Camilla

Tak for dit brev.

Det er normalt at bløde som en kraftig menstruation efter fødslen. Blødningen skal dog gerne aftage, så den efter en uge mest er brunligt udflåd - barselsflod. Det kan man til gengæld godt have mange uger efter fødslen. Især fleregangsfødende, kan godt have udflåd flere uger efter fødslen.

Hvis det blot er en lille streg frisk blødning du ser i bindet og du fornemmer det aftager er det stadig ok. Hvis du synes det over dage er uændret, er det en god idé at fortælle det til din læge.

Hvis du stadig bløder og har efterveer, kan det hænge sammen med, at der sidder lidt hinderester i din livmoder, som den ved hjælp af efterveerne prøver at presse ud. Så vil det også være en god idé at kontakte lægen.

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen

Jordemoder og IBCLC

Like: facebook-jordemoder.net

 

 Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.