Eksperthjælp: 9 måneder - spise selv

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

505 visninger
0 svar
0 synes godt om
17. august 2016

Sarah John

Hej.
Min søn er 9 mdr her om 3 dage. - født 3 uger før tid.
Han spiser godt og varieret og er fint begyndt at spise mad i små stykker. Ganske fint.

Men han har ingen- slet ingen- interesse i at spise selv. Han vil udelukkende mades. Min Sp får det til at lyde som om at det er yderst usædvanligt og det aldrig bliver bedre.. Jeg undrer mig også selv og er bange for han aldrig lærer at spise selv. Min store spiste helt selv i den alder med fingrene.
Hvad tænker du? Er det helt forkert eller hvornår begynder de normalt at spise selv? På forhånd tak.Sarahs svar

Hej 'A-1995',

Tak for dit spørgsmål.

Det er dejligt at høre, at din dreng spiser godt og varieret:-)

Nogle børn er meget interesseret i mad og er hurtige til at lære at spise selv, andre er ikke så interesserede og er længere tid om at lære at spise. Det er efter min erfaring helt normalt:-)

Jeg kan sagtens forstå, at du sammenligner med din ældste, men ikke to børn er ens, og ligesom der er forskel på deres personligheder, vil der også være forskel på deres udvikling. Bliv endelig ved med at give din søn mulighed for at spise selv, sidde med en hjælpeske osv. Jeg er sikker på, at han nok skal komme i gang med tiden :-)

Venlig hilsen

Sarah JohnGod mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.