Eksperthjælp: Pletblødning og udflåd

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

800 visninger
0 svar
0 synes godt om
4. august 2016

Karen Bøhrnsen

Hey - jeg har et spørgsmål vedrørende blødning og gult udflåd. For lidt over en uge siden var der blod på pappiret da jeg tørrede mig. Ca som en femmer i størrelse. Efter dette har jeg gentagne gange haft gult slimet udflåd. Dette gør mig mega nervøs. Min læge siger at hann ikke er sikker på om det er en SA og at jeg skal se tiden an hvilket jeg synes er rigtig svært. Har aborteret to gange før dag jeg var ca 4mdr henne. Jeg er nu 11+3. Hvat skal jeg gøre? Har en smule ubehag dernede også. Som om det svier lidtKarens svar

Hey

Slimet guligt eller hvidligt udflåd er normalt i graviditeten. Dine slimhinder udskiller mere slim, når du er gravid, bl.a. fordi du danner graviditeteshormoner, der stimulere til slimproduktion.

Det er er også normalt at bløde lidt under graviditeten, fordi dine slimhinder pga. den øgede blodgennemstrømning er mere porøse end ellers. En lille smule blod på toiletpapiret eller i trusseindlægget betyder sjældent noget.

Hvis du bløder frisk blod mere end et trusseindlæg eller hvis du har vedvarende tur-vise smerter og blødning, vil det være relevant at blive tjekket af en læge.

Du har vel lige fået en nakkefoldsscanning eller skal have det snart? Der vil du få svar på, om alt ser normalt ud.

Hvis du ikke kan vente til næste scanning, har du mulighed for at få en tryghedsscanning i privat regi. Søg efter scanningsklinikker i dit lokalområde.

Venlig hilsen

Karen Bøhrnsen

Jordemoder og ammekonsulent

www.jordemoder.net

like og del: https://www.facebook.com/jordemoder.net/

 

 

 Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.