Eksperthjælp: 6 måneder, flaske om natten

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.370 visninger
0 svar
0 synes godt om
30. oktober 2015

Sarah John

Hej. Vi har en søn på 6 mdr og han får grød/mos 4 gange dagligt og bliver tilbudt flaske inden han skal sove til lur om formiddag samt eftermiddag.. Inden han bliver puttet får han også en flaske men vågner en gang om natten og vil have flaske..
Mit spørgsmål er så: skal vi så småt til at vende ham af med den, da det måske er gået hen og blevet mere vane en reelt sult?Sarahs svar

Hej brevkassen-35049,

Tak for dit spørgsmål. 

Hvor er det dejligt at høre, at jeres søn er godt i gang med overgangskosten. Mælken skal stadig udgør en stor del af hans mad. Generelt vil et barn på 6 måneder have brug for 800-900 ml mælk i døgnet. Det dækkes af 5-6 amninger eller tilsvarende antal flasker. Han vil stadig have brug for en flaske sen aften eller i løbet af natten for at kunne få dækket sit behov. Rent ernæringsmæssigt har han brug for at spise om natten frem til omkring 8 måneders alderen. Først der kan I overveje at trappe flasken om natten ud.

Jeg håber at dette kan hjælpe dig.

Venlig hilsen

Sarah John, Semper.God mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.