Eksperthjælp: Start på overgangskosten

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.158 visninger
0 svar
0 synes godt om
22. oktober 2015

Sarah John

Min datter er nu 51/2 mdr. Nogen dage gider hun slet ikke spise sin grød. Har været meget tålmodig og ikke presset på og givet os goooood tid til at hygge om det. Hun bliver tilbudt majsgrød med sveskemos eller æblemos og om aftenen bliver hun tilbudt hokidomos eller kartoffel/gulerodsmos...
Tænker du det bare er en lille fase vi skal over??? Eller er der noget jeg kan gøre anderledes?Sarahs svar

Hej Didde85,

Tak for dit spørgsmål.

Hvor er det spændende, at din datter skal i gang med at spise rigtig mad. Det lyder som om at du gør det helt rigtige ved at tage det helt stille og roligt. I starten skal du ikke fokusere på mængden, men lade din datter prøve mange forskellige smage, så hun kan vænne sig til, at maden har en anden smag og konsistens end den mælk hun har været vant til. Hvis hun kun spiser 1-2 skefulde er det helt normalt. Mælken udgør stadig størstedelen af hendes mad, så skemaden skal blot lægge sig på toppen, efterhånden som hendes appetit øges.

Jeg håber at dette kan hjælpe dig lidt videre. Jeg kan varmt anbefale Sempers App: Klar, parat, spis - Barnets mad det første år. Den kan være en rigtig god hjælp, når ens barn skal i gang med overgangskosten http://www.semperbornemad.dk/boern-og-mad/min-foerste-madplan/app-guide.

Venlig hilsen Sarah JohnGod mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.