Eksperthjælp: Start på overgangskosten

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

762 visninger
0 svar
1 synes godt om
3. marts 2015

Sarah John

Kære Sarah,

Vi har en lille fin dreng på 5 måneder og tænker på snart at introducere ham for fast føde. Hvilken mad vil du anbefale vi starter med?

Kh Gemini



Sarahs svar

Kære Gemini, tak for dit spørgsmål. Hvor er det spændende, at din dreng skal i gang med at spise rigtig mad! Den allerførste skemad skal være flydende mad. Overgangen fra mælk til grød går som regel mest smertefrit med en mild grød, f.eks. ris- hirse eller Sempers Majsgrød. Det serveres sammen med lidt vand af kop. Varier gerne mellem de forskellige grødtyper og tilsæt efterhånden forskellige slags frugtmos, der varierer grødens smag og øger optagelsen af jern. Når han har vænnet sig til grøden, kan du gøre den mere tyk og normal. Og så kan du begynde at servere grøntsagsmos og frugtmos. Start gerne med de milde grøntsager som kartoffel og gulerod, og milde frugter som pære, æbler og banan. Du kan få flere idéer til babymos på Sempers hjemmeside www.semper.dk. Jeg håber at dette kan give dig lidt inspiration :-) Venlig hilsen Sarah

God mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Anmeld

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+
Cookie information
Denne hjemmeside bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.