Hvad kan jeg lave med

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. december 2013

Trekløver(:

C8 skriver:



Mums
Du kan skære den op på langs og fylde den med persille og vikle den ind i snor for at holde på fyldet. Eller skære mørbraden ud til bøffer, stege dem i kort tid på panden og læg dem ind i ovnen hvor de bliver stegt færdigt. I mellem tiden steger du svampe i fedtstoffet, putter fløde i og så har du en champignon sovs



Rigtig gode ideer Takker. Nu er min mørbrad i ovnen med chili/hvidløg marinade, men til en anden gang har jeg fået nogle gode ideer

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. december 2013

MyLove E

M_V skriver:



Mums elsker gorgonzola sovs, men har aldrig lavet en selv fra bunden. Nu har jeg fundet på noget at lave af den, men en anden gang skal det prøves.



Det er ikke en sovs. Men stykker gorgonzola som så smelter ned over kødet

Anmeld

28. december 2013

C8

M_V skriver:



Rigtig gode ideer Takker. Nu er min mørbrad i ovnen med chili/hvidløg marinade, men til en anden gang har jeg fået nogle gode ideer



Der lyder lækkert, MUMS! Tror det kommer til, at smage rigtig dejligt

Anmeld

28. december 2013

NadjaKoch

Herhjemme kan vi virkelig godt lide svinemørbrad i følgende marinade:

1 dl olie

1 dl soya

1 spsk engelsk sauce

2-3 fed presset hvidløg

nogle dråber tabasco.

Den skal gerne have lov til at stå og trække i minimum nogle timer.

Dertil kartofler, en blandet salat, og gerne følgende dressing:

5 dl creme fraiche

1 dl ægte mayonnaise

et bundt dild, persille og purløg

smag til med engelsk sauce og tabasco.

 

Det smager SÅ godt...

Anmeld

28. december 2013

Trekløver(:

MyLove E skriver:



Det er ikke en sovs. Men stykker gorgonzola som så smelter ned over kødet



Nårh troede det var sovs

Anmeld

28. december 2013

Trekløver(:

C8 skriver:



Der lyder lækkert, MUMS! Tror det kommer til, at smage rigtig dejligt



Det håber jeg

Anmeld

28. december 2013

Trekløver(:

NadjaKoch skriver:

Herhjemme kan vi virkelig godt lide svinemørbrad i følgende marinade:

1 dl olie

1 dl soya

1 spsk engelsk sauce

2-3 fed presset hvidløg

nogle dråber tabasco.

Den skal gerne have lov til at stå og trække i minimum nogle timer.

Dertil kartofler, en blandet salat, og gerne følgende dressing:

5 dl creme fraiche

1 dl ægte mayonnaise

et bundt dild, persille og purløg

smag til med engelsk sauce og tabasco.

 

Det smager SÅ godt...



Hvor lækkert det minder lidt om den marinade jeg fik bikset sammen i min er der bare chili og lidt citronsaft også. Men herhjemme elsker vi også mørbrad. Syntes bare altid det ender med en gryderet

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.