Team Putte skriver:
det kan da være jeg skal have listet opskriften ud af dig så
min kæreste vil elske dig for det! 
det må du gerne den er så super let og dejen er perfekt at arbejde med jeg brugte dog ikke alt fyldet for syntes det blev for meget..
Dej:
50 g. gær
50 g. sukker
75 g. smør eller margarine
3 dl mælk
1 æg
ca. 600 g. mel (brugte 500g og puttede lidt mere i)
Topping:
150 g. smør eller margarine
325 g. brun farin
færdigrørt kagecreme fra ½ brev
1. Rør kagecreme(ca. ½ brev) sammen efter anvisning og sæt på køl.
2. Lun mælken med smør så det smelter. Lad køle til lunken og kom i en skål. Rør gæren ud i mælken
3 Tilsæt et æg samt sukker og derefter melet lidt af
gangen. Ælt dejen til en blød, blank og smidig bolledej. (den må godt være lidt klisteret)
hæve 1time.
4 Rul derefter dejen ud, så den passer med en bradepande (foret med bagepapir)
5 kom dejen op i bradepanden. Lad efterhæve ca. 30 min. mens du laver toppingen.
6 smelte smør og brun farin sammen. Pisk kagecreme heri.
Når dejen har hævet i 30 minutter laver du fordybninger i dejen med fingerne og smørre toppingen på.
Sæt i ovnene ved 200 grader jeg brugte ikke varmluft og bagte den til man kunne stikke en spis ned i dejen uden der var dej på lige et sted hvor der ikke var topping 
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld