7-9-13 = Bryllup...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. september 2013

Dot D

Faith skriver:

Du er simpelthen bare så sindssygt dygtig!



Mange tak skal du have

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. september 2013

Dot D





og fuldt fortjent jeg vil også gerne lokke din red velvet opskrift ud af dig en dag ved lejlighed og måske en lækker svampet banankage hvis du har sådan en



Det kan du tro, jeg har... Har en god red velvet og en RIGTIG lækker cream cheese frosting opskrift dertil. Banankagen kan jeg også klare, de kommer her alle tre...

Cream cheese frosting

til Red velvet o.a.





Cream Cheese Frosting:

230 gram flødeost, rumtempereret

1/2 tsk. vanillesukker, eller kornene fra en halv stang vanille

60 gram florsukker

160 ml kold fløde

 

Brug maskine med ”K”-spaden og pisk osten blød og luftig, tilsæt vanille (eller lakridspulver) sigt flormelisen i og rør godt sammen.

Skift til piskeris og hæld den tempererede fløde i og pisk til det er en smuk, tyk og dejlig luftig creme...

 

 

 

 

Red velvet kage

 



 



 

1 kage à 3 lag med diameter på 24 cm

 

Kage:

 

* 120 g blødt smør el. fl margarine

 

* 300 g sukker

 

* 2 æg

 

* 20 g kakaopulver

 

* 2 spsk rød frugtfarve eller pastafarve

 

* 2 tsk vanilleessens

 

* 2,5 dl kærnemælk

 

* 300 g hvedemel

 

* 1 tsk natron

 

* 3 tsk hvidvinseddike

 

 

 

Forvarm ovnen til 150º varmluft. Bag ca. 25 minutter

 

Pisk smør og sukker let og luftigt – gerne i en røremaskine. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem. 

 

Rør kakao, rød frugtfarve, vanille og kærnemælk sammen i en anden skål. Sigt melet. Hæld først halvdelen af kærnemælksblandingen i dejen og herefter halvdelen af melet. Gentag med det resterende.

 

I en lille skål blandes eddike og natron og røres i dejen. Rør godt igennem og fordel i tre smurte springforme – eller én stor, hvis du hellere selv vil dele kagen.

 

½ opskrift passer til 12 muffins – samme bagetid

 

Banankage

300 g fl. margarine

300 g sukker

4 æg

300 g mel

4 tsk bagepulver

8 - 10 mosede bananer

Pisk margerine og sukker rigtigt godt sammen - til lyst - tilsæt æggene og pisk igen rigtigt godt. Så i med mel og bagepulver. Til sidst kommer du de mosede bananer i. Lav enten muffins eller kom dejen i en smurt form.

I ovnen ved 180 g varmluft - muffin 15-20 min bunde 35-50 min efter formstørrelse og ovnens ydeevne.

 

Anmeld

9. september 2013

Team Putte

Dot D skriver:



Det kan du tro, jeg har... Har en god red velvet og en RIGTIG lækker cream cheese frosting opskrift dertil. Banankagen kan jeg også klare, de kommer her alle tre...

Cream cheese frosting

til Red velvet o.a.





Cream Cheese Frosting:

230 gram flødeost, rumtempereret

1/2 tsk. vanillesukker, eller kornene fra en halv stang vanille

60 gram florsukker

160 ml kold fløde

 

Brug maskine med ”K”-spaden og pisk osten blød og luftig, tilsæt vanille (eller lakridspulver) sigt flormelisen i og rør godt sammen.

Skift til piskeris og hæld den tempererede fløde i og pisk til det er en smuk, tyk og dejlig luftig creme...

 

 

 

 

Red velvet kage

 



 



 

1 kage à 3 lag med diameter på 24 cm

 

Kage:

 

* 120 g blødt smør el. fl margarine

 

* 300 g sukker

 

* 2 æg

 

* 20 g kakaopulver

 

* 2 spsk rød frugtfarve eller pastafarve

 

* 2 tsk vanilleessens

 

* 2,5 dl kærnemælk

 

* 300 g hvedemel

 

* 1 tsk natron

 

* 3 tsk hvidvinseddike

 

 

 

Forvarm ovnen til 150º varmluft. Bag ca. 25 minutter

 

Pisk smør og sukker let og luftigt – gerne i en røremaskine. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem. 

 

Rør kakao, rød frugtfarve, vanille og kærnemælk sammen i en anden skål. Sigt melet. Hæld først halvdelen af kærnemælksblandingen i dejen og herefter halvdelen af melet. Gentag med det resterende.

 

I en lille skål blandes eddike og natron og røres i dejen. Rør godt igennem og fordel i tre smurte springforme – eller én stor, hvis du hellere selv vil dele kagen.

 

½ opskrift passer til 12 muffins – samme bagetid

 

Banankage

300 g fl. margarine

300 g sukker

4 æg

300 g mel

4 tsk bagepulver

8 - 10 mosede bananer

Pisk margerine og sukker rigtigt godt sammen - til lyst - tilsæt æggene og pisk igen rigtigt godt. Så i med mel og bagepulver. Til sidst kommer du de mosede bananer i. Lav enten muffins eller kom dejen i en smurt form.

I ovnen ved 180 g varmluft - muffin 15-20 min bunde 35-50 min efter formstørrelse og ovnens ydeevne.

 



Du er en kageengel!

Hvor stor bliver denne opskrift på banankagen?

Anmeld

9. september 2013

Dot D

Team Putte skriver:



Du er en kageengel!

Hvor stor bliver denne opskrift på banankagen?



Et sted mellem 25 og 30 cm form, hvis jeg husker rigtigt...

Anmeld

9. september 2013

Team Putte

Dot D skriver:



Et sted mellem 25 og 30 cm form, hvis jeg husker rigtigt...



Ih Tak! Det må snart prøves!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.