For mig, er burgerbøffer flade bøffer, der forbliver flade, når man steger dem. Så jeg laver dem sådan her:
Magert oksekød, rører jeg med 1 æg, salt, peper og aromat. Det rører jeg så det bliver sejt.
Så former jeg bøfferne nogenlunde store og flade på spækbrættet.
Når jeg steger dem, giver jeg dem lige et øjeblik på den ene side, så paletten ikke sidder fast. Så vender jeg dem og maser dem ud på panden. Derfor kan der kun ca være 3 af gangen på panden.
Så forbliver de store og flade og smager helt vildt godt.

) Jeg holder dem varme i ovnen... Indtil alle sammen er stegt.
Men det er altså min version. Den er et sikkert HIT, i vores burgere...
Og NÅR vi så laver burgere, er det med hele balladen:
Guarkemole, baby-salat, lækre tomater, 'burgerløg' (tradition - vi altid har lavet en slags kogte, bløde løg), bernaise osv... TOTAAAAAAALT NAM NAM
Anmeld