I vores fik de mad.
Den blev lavet/anrettet i deres eget køkken.
Der var brød, pålæg og mælk til morgenmad for de børn, som blev afleveret tidligt (eller dem som var oppe så tidligt, at de havde behov for noget mere før kl 9). De børn, som havde behov for det kom ud til køkkenbordet efterhånden, som de blev afleveret.
Frokosten var ca kl 11. Før dette var børnene som regel ude, så tidspunktet kunne skubbes lidt, hvis de mærkede, at der var nogen, som var ved at falde om af træthed og bare skulle have lidt mad, før de faldt i søvn. Mange gange smurte de madpakker og tog med i skoven eller på stranden. To gange i ugen fik børnene varm frokost, f eks suppe eller kartoffelmos med grøntsager og fiskepinde. Enkelte dage fik de ældste lov til at være med til at bage eller lave mad i køkkenet.
Efter middagsluren var der frugt ca kl 14, men hvis nogen var meget sulte fik de f eks et stykke knækkebrød, før de blev hentet.
Jeg var rigtig glad for ordningen. Det var nemt for os, og samtidig fik børnene "rigtig" mad og fersk mad i løbet af dagen.
Anmeld