mariamiss6 skriver:
jeg tænker du bare kan lave "den hurtige" som mange af os bruger, og så bare tilføje et par hundrede gram hvid chokolade?
Når jeg siger det med chokoladen, så er det bare for at hjælpe med stivelsen så den kan blive så høj som du ønsker, og fordi du nævnte det i en af dine andre opskrifter.
anyways..... "Originalen" lyder som følger.
1/4 piskefløde piskes stiv.
250 g afdryppede/duppede hindbær moses med gaffel.
2-3 plader opblødt og smeltet husblads.
smelt husblads, og hæld den ved bærrene.
Vend bærene i den godt piskede flødeskum.
-------------------------------------
Her er det jeg tænker du kan starte dagen før og gå omkring det som en chokoladecreme....
altså, smelt 200 g hvid chokolade i fløden.
stil det på køl et halvt til et helt døgn.
Pisk det.
Og bland så hindbærene med husbladsen fra før, i denne blanding.
Så får du vel en virkelig god stiv hindbær,mousse, med hvid chokolade.
Den med hvid chokolade er meget i stil med den jeg prøvede at lave fra Mette blomsterberg. Men det begyndte at skille før den overhovedet blev stiv!??? Har du prøvet det før?
måske den er værd at prøve igen så. Mange tak for opskriften 