hvd ville i putte i?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. marts 2013

FrkZier

Kay skriver:



ja... men ville bare gerne havde noget påske agtigt inden i...



lav drømmekagebunde og farv dem gule

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. marts 2013

Kay

Billemyre skriver:

Altså, for mig har påsken ikke rigtig nogen bestemt smag, men tilgengæld farver: Gul og lilla.
Så hvad med at lave gule bunde (evt. noget citrus) og lavendel-fyld?
(Man kan bl.a. købe lavendel essens over nettet.)
Derudover er chokolade selvfølgelig også karakteristisk for påsken, så jeg ville nok bruge de tre ting; Citrus, lavendel og chokolade.

Og så pynte den fint og forårsagtigt



er ik så meget til esenser... vil gerne bruge friske råvare i mine kager

Anmeld

17. marts 2013

Kay

FrkZier skriver:



lav drømmekagebunde og farv dem gule



ja... og hvad for noget fyld så??

Anmeld

17. marts 2013

K&S

Kay skriver:



ja måske er det noget citrus der skal til... påsken er jo så meget forår for mig... og jeg tænker antonberg marcipan æg... de der farvede med chokolade og marcipan i



Kan du så ikke knuse dem i chokoladecremen? 

MUMS, det lyder lækkert 

Anmeld

17. marts 2013

FrkZier

Kay skriver:



ja... og hvad for noget fyld så??



ihvertfald chokolade, og hmmm.... chokolade

Anmeld

17. marts 2013

Billemyre

Det kan jeg rigtig meget godt forstå 

Nu tjekkede jeg lige og man kan også sagtens bruge frisk lavendel.
Var ikke helt sikker på om der var noget giftigt i frisk lavendel, men det er der ikke - Og det dufter/smager jo ret kraftigt, så man skal sikkert ikke bruge ret meget.

God bagning i hvert fald!
Håber, du lægger et billede ud af resultatet

Anmeld

17. marts 2013

Kay

K&S skriver:



Kan du så ikke knuse dem i chokoladecremen? 

MUMS, det lyder lækkert 



tjo... måske... hmm kan ik forestille mig det...

Anmeld

17. marts 2013

Kay

FrkZier skriver:



ihvertfald chokolade, og hmmm.... chokolade



gravi-hjernen taler

Anmeld

17. marts 2013

Kay

Billemyre skriver:

Det kan jeg rigtig meget godt forstå 

Nu tjekkede jeg lige og man kan også sagtens bruge frisk lavendel.
Var ikke helt sikker på om der var noget giftigt i frisk lavendel, men det er der ikke - Og det dufter/smager jo ret kraftigt, så man skal sikkert ikke bruge ret meget.

God bagning i hvert fald!
Håber, du lægger et billede ud af resultatet



det skal jeg nok... hmm vil lige undersøge det med lavendel

Anmeld

17. marts 2013

Maja_4000

Den er nok ikke så god til fondant, men sidste år til påske lavede jeg en limekage fra en af amo-bagebøgerne .. Den er super god og forårsagtig

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.