Dot D skriver:
Så skal du "bare" lave den over nogle dage, det kan fint lade sig gøre. Ved du hvilken kage, det skal være?
Hvis du selv må vælge, kunne du jo tænke taktisk
vælge at bage en mud-cake, for den SKAL ligge på køl gerne 3-5 dage inden den lægges sammen, for så bliver den faaaaaaaaaaaantastisk
Så kan du smelte din chokolade og fløde sammen to dag før du lægger kagen sammen, husk at bruge fløde med længst holdbarhed, for så kan du opbeavre den på køl til den skal piske til mousse. Koge bær to dage før og på køl med dem også. Så lægger du kagen sammen, smører op og på med fondanten, og på dagen lægger du dit færdige pynt på, som du kan starte med at lave allerede nu.
Se så er det ikke så presset, men over flere dage, og du bliver ikke stresset af din første "bestillingskage", hi hi


problemet er at jeg har tid fredag i denne uge... mandag og tirsdag i næste uge, torsdag aften samt fredag i næste uge og den skal være klar lørdag til frokost
ja ja når man er på barsel har man jo massere tid
det skal være dot's chokoladekage (som den hedder her hjemme
) og så tror jeg noget hindbær/lime og noget toblerone... evr hvid toblerone 
Anmeld