Opskrift (tynd startgrød)
1½ dl vand
1/4 dl mel (majs, ris eller boghvede - det anbefales at vente lidt med hirseflager, da de er grovere, og kræver lidt bedre kontrol med tungen)
Bland sammen i en gryde og varm op til det koger. Skru ned og lad simre i et minuts tid.
Tag af varmen og tilsæt ½ dl færdigblandet MME samt 1 tsk fedtstof. Rækkefølgen er vigtig, da grøden ellers bliver for tyk.
Det bliver en tynd grød - perfekt til at starte på.
Tilsæt 1-1½ spsk. frugt mos og rør rundt.
Denne opskrift giver nok til begge bøtterne i starten. Når de så har god styr på tungerne, laver du den tykkere ved at bruge ½ dl mel istedet for 1/4. Det er super nemt og billigt - jeg forstår ikke at folk betaler formuer for købe grød, når det bogstaveligt talt tager under 5 minutter at lave

)
Jeg kan iøvrigt varmt anbefale
http://www.sst.dk/publ/Publ2009/CFF/boern/mad_2009.pdfKan enten printes her, eller købes for ikke ret mange penge på apoteket. Det er sundhedsstyrelsens officielle anbefalinger til babymad. Der er også en masse basisopskrifter i på både grød, mos osv.
/Pernille, hvis datter i øjeblikket er vild med majsgrød med jordbærmos...
Anmeld