Kransekage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

31. december 2012

JS<3

IsabellaCiinea skriver:



Hihi 200dl sukker.. det er meget



Hehe! Ja det er en del (;

2dl

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. december 2012

tarkoflen

JS<3 skriver:



Hvad skal du bruge sprøjte pose til?

til mine stykker har jeg trillet en pølse og skåret det ud i stykker. til glasuren har jeg brugt en frostpose (:

jo, det burde være nok (: man spiser sig jo ikke mæt



Der står bare de skal sprøjtes ud i en sprøjtepose, men tænker også at det sagtens går uden

Glasuren er i en frysepose, så det skal nok gå

Tak for hjælpen og rigtig godt nytår

Anmeld

31. december 2012

Muhmi

Hvor er den fin!

Anmeld

31. december 2012

JS<3

tarkoflen skriver:



Der står bare de skal sprøjtes ud i en sprøjtepose, men tænker også at det sagtens går uden

Glasuren er i en frysepose, så det skal nok gå

Tak for hjælpen og rigtig godt nytår



Rigtig godt nytår til dig også (;

Anmeld

31. december 2012

JS<3

Muhmi skriver:

Hvor er den fin!



Tak (;

Anmeld

31. december 2012

BetonSlotsPrinsesserne

StineW79 skriver:



Jeg tror også jeg ska prøve at lave den ægte kransekage glasur, hvis jeg ka finde ud af det! Men har du en god " opskrift " på det??

Her regner jeg også med at dyppe bunden i lidt chokolade, så de bliver extra fine! Vh stine



Her er en af mine (den er ikke lavet i år)

Opskriften jeg bruger på kransekage:
Kransekage:
500g rå marcipan
200g rørsukker (alm sukker)
100g æggehvider

*Sukker og æggehvider røres sammen
-Stå og trække ca 1 time
*Æltes i marcipanen, til dejen er ens artet
*Sprøjtes/ rulles ud, og der skæres til ringe. ca 4 cm forskel (Jeg bruger øje mål) og en kugle til toppen
-Puttes på en bageplade med papir og form den lidt trekantet.
-Læg et stykke bagepapir over, og tag en ny bageplade og læg ovenpå, og pres let , så er ringene lige høje
*Luft tørre ca ½ time
*Bages ved 200 grader til de er gyldne ca 8-10 min

Glassur:
100g flormelis
en anelse æggehvide

*Flormelis sigtes og piskes sammen med æggehviderne
*Piskes sammen så den ikk flyder sammen
*Sprøjtes over de afkølede kager
(Hvis du laver tårnet, så tag en ring ad gangen. Sådan at du starter med den nederste ring- glassur på, næste ring sættes på og pyntes med glassur )

Håber det til at forstå ellers spørger du bare løs
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

31. december 2012

BetonSlotsPrinsesserne

JS<3 skriver:



Tusinde tak (:

ja, den stakkel skal holde nytår alene, hun er syg 



Ejh stakkels kvinde

Så må du virkelig være ynglings svigerdatteren nu

Anmeld

31. december 2012

JS<3

LouiseVous skriver:



Her er en af mine (den er ikke lavet i år)

Opskriften jeg bruger på kransekage:
Kransekage:
500g rå marcipan
200g rørsukker (alm sukker)
100g æggehvider

*Sukker og æggehvider røres sammen
-Stå og trække ca 1 time
*Æltes i marcipanen, til dejen er ens artet
*Sprøjtes/ rulles ud, og der skæres til ringe. ca 4 cm forskel (Jeg bruger øje mål) og en kugle til toppen
-Puttes på en bageplade med papir og form den lidt trekantet.
-Læg et stykke bagepapir over, og tag en ny bageplade og læg ovenpå, og pres let , så er ringene lige høje
*Luft tørre ca ½ time
*Bages ved 200 grader til de er gyldne ca 8-10 min

Glassur:
100g flormelis
en anelse æggehvide

*Flormelis sigtes og piskes sammen med æggehviderne
*Piskes sammen så den ikk flyder sammen
*Sprøjtes over de afkølede kager
(Hvis du laver tårnet, så tag en ring ad gangen. Sådan at du starter med den nederste ring- glassur på, næste ring sættes på og pyntes med glassur )

Håber det til at forstå ellers spørger du bare løs



Den er super fin (:

Anmeld

31. december 2012

BetonSlotsPrinsesserne

JS<3 skriver:



Den er super fin (:



Tak- Det var ikk for at stjæle billedet, men ville bare lige vise Stine resultatet med den opskrift jeg bruge.. Håber det okay

Anmeld

31. december 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
LouiseVous skriver:



Her er en af mine (den er ikke lavet i år)

Opskriften jeg bruger på kransekage:
Kransekage:
500g rå marcipan
200g rørsukker (alm sukker)
100g æggehvider

*Sukker og æggehvider røres sammen
-Stå og trække ca 1 time
*Æltes i marcipanen, til dejen er ens artet
*Sprøjtes/ rulles ud, og der skæres til ringe. ca 4 cm forskel (Jeg bruger øje mål) og en kugle til toppen
-Puttes på en bageplade med papir og form den lidt trekantet.
-Læg et stykke bagepapir over, og tag en ny bageplade og læg ovenpå, og pres let , så er ringene lige høje
*Luft tørre ca ½ time
*Bages ved 200 grader til de er gyldne ca 8-10 min

Glassur:
100g flormelis
en anelse æggehvide

*Flormelis sigtes og piskes sammen med æggehviderne
*Piskes sammen så den ikk flyder sammen
*Sprøjtes over de afkølede kager
(Hvis du laver tårnet, så tag en ring ad gangen. Sådan at du starter med den nederste ring- glassur på, næste ring sættes på og pyntes med glassur )

Håber det til at forstå ellers spørger du bare løs



Hé Hé må se om jeg ka få lagt et billede ind af mine fine kager sener. Ka godt se jeg må øve mig til næste år! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.