debbie19 skriver:
havde du dem også ude for køl ? og evt en opskrift 
Her er opskriften som blev flittig brugt sidste år, ved denne tid :
Flødeboller med marcipanbundca. 30 stk
500 gr marcipan
300 gr sukker
1 dl vand
150 gr past. æggehvider
250 gr mørk overtrækschokolade
(Der kan kommes nougat i.... 200 gr nougat, det skæres i tern og ligges på marcipanen)
Marcipanbunde:
En marcipan rulles ud, og der prikkes 30 stk bunde ud med fx et glas.
De ligges på en plade og sættes i ovnen. hvor de bages på
180 grader i 5-8 min
Guf:
300 gr sukker og 1 dl vand koges op, og koger i 2 min
150 gr past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
Guffet piskes stift med en handmixer ved middel hastighed i ca 15 min.
Guffet kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede marcipanbunde.
De sættes i ovnen igen og bages
180 grader og i 5 min
-til de har en fast overflade
Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.
De holder ca. 4-5 dage ved opbevaring 8-12 grader
Anmeld