flødebolle hjælp

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. december 2012

debbie19

LilleLene skriver:



åårh du gør det ikke nemt for s at hjælpe dig



hehe alting skal ikke være nemt 

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. december 2012

BetonSlotsPrinsesserne

debbie19 skriver:



havde du dem også ude for køl ? og evt en opskrift 



Her er opskriften som blev flittig brugt sidste år, ved denne tid :

Flødeboller med marcipanbund
ca. 30 stk

500 gr marcipan
300 gr sukker
1 dl vand
150 gr past. æggehvider
250 gr mørk overtrækschokolade

(Der kan kommes nougat i.... 200 gr nougat, det skæres i tern og ligges på marcipanen)

Marcipanbunde:
En marcipan rulles ud, og der prikkes 30 stk bunde ud med fx et glas.
De ligges på en plade og sættes i ovnen. hvor de bages på
180 grader i 5-8 min

Guf:
300 gr sukker og 1 dl vand koges op, og koger i 2 min
150 gr past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
Guffet piskes stift med en handmixer ved middel hastighed i ca 15 min.

Guffet kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede marcipanbunde.
De sættes i ovnen igen og bages
180 grader og i 5 min
-til de har en fast overflade

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.

De holder ca. 4-5 dage ved opbevaring 8-12 grader

Anmeld

18. december 2012

L&V

LouiseVous skriver:



Her er opskriften som blev flittig brugt sidste år, ved denne tid :

Flødeboller med marcipanbund
ca. 30 stk

500 gr marcipan
300 gr sukker
1 dl vand
150 gr past. æggehvider
250 gr mørk overtrækschokolade

(Der kan kommes nougat i.... 200 gr nougat, det skæres i tern og ligges på marcipanen)

Marcipanbunde:
En marcipan rulles ud, og der prikkes 30 stk bunde ud med fx et glas.
De ligges på en plade og sættes i ovnen. hvor de bages på
180 grader i 5-8 min

Guf:
300 gr sukker og 1 dl vand koges op, og koger i 2 min
150 gr past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
Guffet piskes stift med en handmixer ved middel hastighed i ca 15 min.

Guffet kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede marcipanbunde.
De sættes i ovnen igen og bages
180 grader og i 5 min
-til de har en fast overflade

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.

De holder ca. 4-5 dage ved opbevaring 8-12 grader



Vil råde dig til at dyppe dem i chokoladen der er noget pænere

Anmeld

18. december 2012

debbie19

LouiseVous skriver:



Her er opskriften som blev flittig brugt sidste år, ved denne tid :

Flødeboller med marcipanbund
ca. 30 stk

500 gr marcipan
300 gr sukker
1 dl vand
150 gr past. æggehvider
250 gr mørk overtrækschokolade

(Der kan kommes nougat i.... 200 gr nougat, det skæres i tern og ligges på marcipanen)

Marcipanbunde:
En marcipan rulles ud, og der prikkes 30 stk bunde ud med fx et glas.
De ligges på en plade og sættes i ovnen. hvor de bages på
180 grader i 5-8 min

Guf:
300 gr sukker og 1 dl vand koges op, og koger i 2 min
150 gr past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
Guffet piskes stift med en handmixer ved middel hastighed i ca 15 min.

Guffet kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede marcipanbunde.
De sættes i ovnen igen og bages
180 grader og i 5 min
-til de har en fast overflade

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.

De holder ca. 4-5 dage ved opbevaring 8-12 grader



tusind tak. det skal være mit projekt imorgen  glædelig jul 

Anmeld

18. december 2012

debbie19

LouiseVous skriver:



Her er opskriften som blev flittig brugt sidste år, ved denne tid :

Flødeboller med marcipanbund
ca. 30 stk

500 gr marcipan
300 gr sukker
1 dl vand
150 gr past. æggehvider
250 gr mørk overtrækschokolade

(Der kan kommes nougat i.... 200 gr nougat, det skæres i tern og ligges på marcipanen)

Marcipanbunde:
En marcipan rulles ud, og der prikkes 30 stk bunde ud med fx et glas.
De ligges på en plade og sættes i ovnen. hvor de bages på
180 grader i 5-8 min

Guf:
300 gr sukker og 1 dl vand koges op, og koger i 2 min
150 gr past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
Guffet piskes stift med en handmixer ved middel hastighed i ca 15 min.

Guffet kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede marcipanbunde.
De sættes i ovnen igen og bages
180 grader og i 5 min
-til de har en fast overflade

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.

De holder ca. 4-5 dage ved opbevaring 8-12 grader



kom lige til at se 10-12 grader- det har jeg ikke i mit hus 

Anmeld

18. december 2012

BetonSlotsPrinsesserne

debbie19 skriver:



kom lige til at se 10-12 grader- det har jeg ikke i mit hus 



Jeg havde dem altså bare på køkkenbordet ...

Anmeld

18. december 2012

BetonSlotsPrinsesserne

Månsson skriver:



Vil råde dig til at dyppe dem i chokoladen der er noget pænere



Vi prøvede at dyppe, og der faldt skummet af, så vi penslede med køkkenpensler. Og det kan lykkes at det ser pænt ud... Det har også noget at gøre med, hvor flydende chokoladen er..

Anmeld

18. december 2012

debbie19

LouiseVous skriver:



Jeg havde dem altså bare på køkkenbordet ...



okay tak  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.