Hvilke retter gemmer i .....

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.400 visninger
26 svar
0 synes godt om
8. september 2012

LilleLene

Hvilke retter "gemmer" i grøntsager i ?

Jeg er ret kræsen og kan faktisk kun lide gulerødder, Så hvis det nu bliver dækket til af andet smag og sådan


Så kom med alle jeres små tricks til at få grønt i maden

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. september 2012

tarkoflen

LilleLene skriver:

Hvilke retter "gemmer" i grøntsager i ?

Jeg er ret kræsen og kan faktisk kun lide gulerødder, Så hvis det nu bliver dækket til af andet smag og sådan


Så kom med alle jeres små tricks til at få grønt i maden



Alt slags kødsovs hvis du river grøntsagerne så gemmer du dem bedre, end hvis det er store stykker

Og kartoffelmos laver jeg for det meste med andre rodfrugter i

Anmeld

8. september 2012

LilleLene

tarkoflen skriver:



Alt slags kødsovs hvis du river grøntsagerne så gemmer du dem bedre, end hvis det er store stykker

Og kartoffelmos laver jeg for det meste med andre rodfrugter i



Hvilke grøntsager putter du så i kødsovs ?

Anmeld

8. september 2012

tarkoflen

LilleLene skriver:



Hvilke grøntsager putter du så i kødsovs ?



Tjah jeg putter alt muligt i, men vi kan også godt lide grøntsager herhjemme

Men vi putter squash, persillerødder, pastinakker, løg, peberfrugt, porre, svampe (de bliver dog hakket) og auberginer, de skal dog lige skrælles og skæres i mindre stykker, så smelter de ind i sovsen

Anmeld

8. september 2012

Ciss

Blended i sovsen.

I wok, hvor sovsen er lidt stærk.

I suppe, skåret i små stykker, så det ikke bliver uoverkommeligt at spise.

I gryderetter - igen skåret i små stykker.

Most sammen med kartoflerne i i kartoffelmos.

I små stykker i tomatsovsen på hjemmelavet pizza.

Anmeld

8. september 2012

Studerendemor

LilleLene skriver:

Hvilke retter "gemmer" i grøntsager i ?

Jeg er ret kræsen og kan faktisk kun lide gulerødder, Så hvis det nu bliver dækket til af andet smag og sådan


Så kom med alle jeres små tricks til at få grønt i maden



Blomkål i kartofelmos. Det smager endda bedre, end uden. 

 

Anmeld

8. september 2012

LilleLene

tarkoflen skriver:



Tjah jeg putter alt muligt i, men vi kan også godt lide grøntsager herhjemme

Men vi putter squash, persillerødder, pastinakker, løg, peberfrugt, porre, svampe (de bliver dog hakket) og auberginer, de skal dog lige skrælles og skæres i mindre stykker, så smelter de ind i sovsen



lækkert, tak

Anmeld

8. september 2012

LilleLene

Ciss skriver:

Blended i sovsen.

I wok, hvor sovsen er lidt stærk.

I suppe, skåret i små stykker, så det ikke bliver uoverkommeligt at spise.

I gryderetter - igen skåret i små stykker.

Most sammen med kartoflerne i i kartoffelmos.

I små stykker i tomatsovsen på hjemmelavet pizza.



super tak

Anmeld

8. september 2012

LilleLene

skrivemaskine skriver:



Blomkål i kartofelmos. Det smager endda bedre, end uden. 

 



koger du dem så sammen med kartoflerne ?

Anmeld

8. september 2012

karisima

Jeg kører rå blomkål igennem en minihakker og blancherer det med de sidste minutter når jeg koger løse ris. Blomkålen skal hakkes i "ris størrelse". Det lugter lidt af prut men smager godt  Jeg plejer at erstatte ca halvdelen af ris med blomkål.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.