Lou87 skriver:
Okay på den måde..
Og oki - hmm jeg brugte bare grill spyd men nu egentlig ikk det.. Nok mere pga jeg ikk har rettet den nederste ordentligt af måske.. Sætter du dem ovenpå hinanden med det samme de er overtrukket eller ? Min så bare skæv ud
Det er i hvert fald vigtigt, at "underkagen" er jævn, så jeg er extra omhyggelig med opsmøringen, og jeg sætter dem gerne på køl, så de er lidt mere faste, inden jeg stabler dem. Jeg bruger sugerør, grillpinde eller de "rigtige" træpinde fra Wilton alt efter hvor tungt det lige er.
Husk også at lægge lidt smørcreme rundt på toppen, inden du lægger den næste kage på..
Det glemte jeg første gang jeg stablede, hvilket reulterede i en øverste kage, der fløj afsted, da jeg kørte i et skarpt sving, hi hi. Jeg nåede lige at gribe den inden, den røg helt af, hi hi... Tror det har set vildt komisk ud... Og det glemmer jeg så ALDRIG igen
Anmeld