hvordan skal en hakkebøf steges??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

14. juni 2012

fairlady

An&Jo skriver:



min veninde fandt faktisk inde på fødevarestyrelsens hjemmeside en tekst hvori de skriver at hakkekød SKAL gennemsteges til en temperatur på 75 grader, og en bøf på 125g med en tykkelse på 2 cm skal stege i mindst 13-15 minutter, og så lang tid beholdte de ikke min bøf..



Hygiejnemessigt er det ikke i orden at de servere en hakkebøj der er den mindste smule rød indeni. Det er deres ansvar at du ikke bliver syg af at spise den bøf de servere, med mindre du SELV beder om at den skal være rød OG er den rød risikere du at blive syg af den, fordi der kan være bakterier både udvendigt og indvendigt på hakkekød.

Derimod er der kun risiko for bakterier uden på en bøf eller et "helt stykke kød", som ikke er hakket og derfor er det hygiejnemæssigt helt ok, at den er rød indeni.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. juni 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Mutti2B skriver:



Enig



 Hakkebøffer ska være totalt døde!! Jeg havde heller ik betalt, så heller ha lavet en pinlig scene, så folk der overvejde at komme derind ku høre hvor utilfreds og dårligt jeg syntes stedet var Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.