hvordan skal en hakkebøf steges??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.939 visninger
21 svar
0 synes godt om
14. juni 2012

An&Jo

Kom så piger, skal en hakkebøf gennemsteges??

Eller må man gerne servere den rå i midten??

Jeg er nysgerrig fordi jeg idag var inde og "spise" frokost med en veninde på en cafe i Aalborg, og jeg bestilte en hjemmelavet cheeseburger fordi jeg synes den lød ekstrem lækker, det var den da også, lige indtil jeg skar i min bøf, den var RÅ, simpelthen uspiselig, den var kun lige stegt udenpå, jeg sendte den retur, og fik den samme bøf tilbage som de lige havde lappet, men den var stadig meget rød, jeg hev fat i chefen, for syntes ikke det kunne passe når jeg havde bedt om en gennemstegt.. Han siger så at han lige fikser noget, jeg venter 20 minutter mere, og har på det her tidspunkt allerede siddet i en time og ventet på at få noget spiseligt mad.. Han kommer med en helt ny burger og siger at NU er den gennemstegt, jeg skærer den igennem, og F***** om ikke den er endnu mere rå indvendig end den første, hiver fat i en tjener, og siger at det ikke kunne passe, og hun spørger om jeg vil have den stegt noget mere, og siger at nej det vil jeg ikke, for nu havde vi ventet i halvanden time, og vi gad simpelthen ikke vente mere..
Vi går op til kassen og vil betale, og jeg siger til hende, at jeg håber virkelig ikke jeg skal betale for noget jeg ikke kunne spise, hun henter chefen, og han begynder sq at stå at bande af os, og sige at så gennemstegt som jeg ville have bøffen kunne de altså ikke lave den, men jeg slap for at betale den her gang, og han var virkelig modbydelig overfor min veninde og jeg..

Er det mig der er helt forkert på den, eller må en hakkebøf virkelig godt være på randen til at være fuldstændig rå??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. juni 2012

Mettefpigen

An&Jo skriver:

Kom så piger, skal en hakkebøf gennemsteges??

Eller må man gerne servere den rå i midten??

Jeg er nysgerrig fordi jeg idag var inde og "spise" frokost med en veninde på en cafe i Aalborg, og jeg bestilte en hjemmelavet cheeseburger fordi jeg synes den lød ekstrem lækker, det var den da også, lige indtil jeg skar i min bøf, den var RÅ, simpelthen uspiselig, den var kun lige stegt udenpå, jeg sendte den retur, og fik den samme bøf tilbage som de lige havde lappet, men den var stadig meget rød, jeg hev fat i chefen, for syntes ikke det kunne passe når jeg havde bedt om en gennemstegt.. Han siger så at han lige fikser noget, jeg venter 20 minutter mere, og har på det her tidspunkt allerede siddet i en time og ventet på at få noget spiseligt mad.. Han kommer med en helt ny burger og siger at NU er den gennemstegt, jeg skærer den igennem, og F***** om ikke den er endnu mere rå indvendig end den første, hiver fat i en tjener, og siger at det ikke kunne passe, og hun spørger om jeg vil have den stegt noget mere, og siger at nej det vil jeg ikke, for nu havde vi ventet i halvanden time, og vi gad simpelthen ikke vente mere..
Vi går op til kassen og vil betale, og jeg siger til hende, at jeg håber virkelig ikke jeg skal betale for noget jeg ikke kunne spise, hun henter chefen, og han begynder sq at stå at bande af os, og sige at så gennemstegt som jeg ville have bøffen kunne de altså ikke lave den, men jeg slap for at betale den her gang, og han var virkelig modbydelig overfor min veninde og jeg..

Er det mig der er helt forkert på den, eller må en hakkebøf virkelig godt være på randen til at være fuldstændig rå??



Personligt vil jeg gerne have at alt hakket kød skal gennemsteges... Men det er normalt at hakkebøf er medium.. Men ligegyldigt hvad, så skal den gennemsteges når du er om det :-) og jeg var eddermame blevet gal hvis det var mig han havde talt sådan til....

Anmeld

14. juni 2012

Karo

Den skal være død..............helt død. Intet rødt skal der være.

Så nej jeg er enig med dig.

Anmeld

14. juni 2012

tarkoflen

Jeg vil sætte pris på, at den var medium, altså lys lyserød indvendig

Men det er jo op til den enkelt og restauranten skal da bare lave din bøf præcis som du vil have den og så bare klappe i, selvom de er uenige!

Anmeld

14. juni 2012

An&Jo

Mettefpigen skriver:



Personligt vil jeg gerne have at alt hakket kød skal gennemsteges... Men det er normalt at hakkebøf er medium.. Men ligegyldigt hvad, så skal den gennemsteges når du er om det :-) og jeg var eddermame blevet gal hvis det var mig han havde talt sådan til....



men den her var ikke bare medium, den var praktisk talt kold i midten, og så er den altså ikke bare medium..

Vi snakkede også meget højlydt dårligt om stedet da vi gik, og jeg var ikke den eneste der modtog en rå bøf der idag..

Anmeld

14. juni 2012

An&Jo

Karo skriver:

Den skal være død..............helt død. Intet rødt skal der være.

Så nej jeg er enig med dig.



mange tak..

Anmeld

14. juni 2012

An&Jo

tarkoflen skriver:

Jeg vil sætte pris på, at den var medium, altså lys lyserød indvendig

Men det er jo op til den enkelt og restauranten skal da bare lave din bøf præcis som du vil have den og så bare klappe i, selvom de er uenige!



min veninde fandt faktisk inde på fødevarestyrelsens hjemmeside en tekst hvori de skriver at hakkekød SKAL gennemsteges til en temperatur på 75 grader, og en bøf på 125g med en tykkelse på 2 cm skal stege i mindst 13-15 minutter, og så lang tid beholdte de ikke min bøf..

Anmeld

14. juni 2012

BellaCiinea

An&Jo skriver:

Kom så piger, skal en hakkebøf gennemsteges??

Eller må man gerne servere den rå i midten??

Jeg er nysgerrig fordi jeg idag var inde og "spise" frokost med en veninde på en cafe i Aalborg, og jeg bestilte en hjemmelavet cheeseburger fordi jeg synes den lød ekstrem lækker, det var den da også, lige indtil jeg skar i min bøf, den var RÅ, simpelthen uspiselig, den var kun lige stegt udenpå, jeg sendte den retur, og fik den samme bøf tilbage som de lige havde lappet, men den var stadig meget rød, jeg hev fat i chefen, for syntes ikke det kunne passe når jeg havde bedt om en gennemstegt.. Han siger så at han lige fikser noget, jeg venter 20 minutter mere, og har på det her tidspunkt allerede siddet i en time og ventet på at få noget spiseligt mad.. Han kommer med en helt ny burger og siger at NU er den gennemstegt, jeg skærer den igennem, og F***** om ikke den er endnu mere rå indvendig end den første, hiver fat i en tjener, og siger at det ikke kunne passe, og hun spørger om jeg vil have den stegt noget mere, og siger at nej det vil jeg ikke, for nu havde vi ventet i halvanden time, og vi gad simpelthen ikke vente mere..
Vi går op til kassen og vil betale, og jeg siger til hende, at jeg håber virkelig ikke jeg skal betale for noget jeg ikke kunne spise, hun henter chefen, og han begynder sq at stå at bande af os, og sige at så gennemstegt som jeg ville have bøffen kunne de altså ikke lave den, men jeg slap for at betale den her gang, og han var virkelig modbydelig overfor min veninde og jeg..

Er det mig der er helt forkert på den, eller må en hakkebøf virkelig godt være på randen til at være fuldstændig rå??



Puhh for mit vedkommende skal en hakkebøf ALTID være gennemstegt

Anmeld

14. juni 2012

An&Jo

IsabellaCiinea skriver:



Puhh for mit vedkommende skal en hakkebøf ALTID være gennemstegt



lige præcis..

Anmeld

14. juni 2012

Mutti2B

Karo skriver:

Den skal være død..............helt død. Intet rødt skal der være.

Så nej jeg er enig med dig.



Enig

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.