Ananas mousse - kan man det!? :-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12. januar 2012

twinboys

Zafir skriver:

Jeg laver tit ananas mousse Jeg æææææææælsger det

Jeg laver den med dåseananas, som jeg koger først, for en sikkersskyld, da jeg bruger husblas.

Når jeg har kogt det, så blender jeg det og blander den udblødet husblas i.

Så blander jeg 1-2 pakker frisk ost natural (den fra aldi) og 2-3 dl flødeskum. Blandingen smages til med flormelis og vanilie

Så hælder jeg det i en kage og sætter det i køleskabet natten over

NAM NAM NAM siger jeg bare.



mums

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. januar 2012

K&S

ekebiv skriver:



jeg har ikke en opskrift lige ved hånden desværre



Oki doki

Anmeld

12. januar 2012

ano14316





MUMS, manden sidder og savler ved siden af

Tak for opskriften! Har du også lyst til at dele opskriften på hindbærmousse med hvid chokolade?

Var kagen så med lyse bunde?



ja da..

HINDBÆRMOUSSE MED HVID CHOKOLADE INGREDIENSER

75-80 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æg (blomme plus hvide)
100 g sukker
Korn af 1 vaniljestang
3 blade husblas
2 spsk. kogende vand
300 g hindbær
2,5 dl piskefløde  

 

Hak og smelt chokoladen. Pisk æggene med sukker og vanilje. Pisk chokoladen i. Klip husblassen i mindre stykker og udblød den i koldt vand i 3 minutter. Hæld vandet fra og opløs husblassen i 2 spsk. kogende vand. Lad den køle til den er lillefingervarm. Blend og purer hindbærrene og rør dem i æggemassen sammen med den smeltede husblas. Pisk fløden stiv og vend den i moussen til sidst. Sæt moussen i køleskabet til den er stiv nok til at fordele på kagen.

nej jeg lavede den med chokoladebunde, af verdens nemmeste chokoladekage.

Du kan hente kagehæftet her

Det er super godt . hvis jeg selv skal sige det

Anmeld

12. januar 2012

K&S





ja da..

HINDBÆRMOUSSE MED HVID CHOKOLADE INGREDIENSER

75-80 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æg (blomme plus hvide)
100 g sukker
Korn af 1 vaniljestang
3 blade husblas
2 spsk. kogende vand
300 g hindbær
2,5 dl piskefløde  

 

Hak og smelt chokoladen. Pisk æggene med sukker og vanilje. Pisk chokoladen i. Klip husblassen i mindre stykker og udblød den i koldt vand i 3 minutter. Hæld vandet fra og opløs husblassen i 2 spsk. kogende vand. Lad den køle til den er lillefingervarm. Blend og purer hindbærrene og rør dem i æggemassen sammen med den smeltede husblas. Pisk fløden stiv og vend den i moussen til sidst. Sæt moussen i køleskabet til den er stiv nok til at fordele på kagen.

nej jeg lavede den med chokoladebunde, af verdens nemmeste chokoladekage.

Du kan hente kagehæftet her

Det er super godt . hvis jeg selv skal sige det



MUMS, det lyder fantastisk...!

Og ja, kagehæftet er blevet super - du har gjort det RIGTIG godt  

TUSIND TAK...!

Anmeld

12. januar 2012

ano14316

K&S skriver:



MUMS, det lyder fantastisk...!

Og ja, kagehæftet er blevet super - du har gjort det RIGTIG godt  

TUSIND TAK...!



det smagte også godt..

 

Nu skal jeg jo ikke snuppe æren for det.. der er mariamiss der har laver det store arbejde..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.