K&S skriver:
Manden har længe snakket om ananas mousse, men har ignoreret det, da jeg slet ikke kunne "se" det for mig :-) men kan man godt lave ananas mousse?
Jeg har snart fødselsdag, så muligheden er der for at afprøve det ;-)
Jeg lavede den her til i lørdags..
INGREDIENSER
1 dåse ananas
1/4 liter piskefløde
1-2 spsk. sukker (efter smag - ikke nødvendigt)
7blade husblads.
Læg husblads i blød i koldt vand i 5min.
Hæld ananas inkl. saft i en blender og blend godt sammen. Pisk derefter fløden stiv.
Når husbladsen har ligget i vand i 5 min, drænes det for vand og smeltes i micro-ovn eller over vandbad. Derefter tilsættes husblads til ananasmassen og det røres godt sammen. Ananas og flødeskum blandes nu sammen, og det stilles på køl i 4-6 timer. (til det er stift)
brugte den i en kage, men man kan jo også sagtens lave den som dessert. Den er i hvertfald super lækker.
Den passer sikkert fint sammen med dumle, men det bliver nok meget sødt.. Hvis jeg skulle lave den sammen med en anden mousse ville det nok være
Ananas og mørkchokolade
appelsin og dumle
Jeg havde lavet ananasmoussen sammen med en hindbærmousse m. hvid chokolade, og de spillede godt sammen.
Anmeld