Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Sukkerblomst skriver: Hvordan laver du det der med blomkål og mandler ??
Hvordan laver du det der med blomkål og mandler ??
Det er en opskrift jeg har i min bog der hedder Claus Meyers Salatværksted.
http://www.birkemosegaarden.dk/data/archive/files/Falsk-couscous.pdf
fandt lige opskriften her.
Jeg må indrømme at jeg ikke gå så meget op i om man følger hele opskriften, altså skalotteløj blev til almindeligt løh o.s.v. og vi havde heller ikke parmesan som kunne høvles i skiver (men parmesan er en vigtig ingrediens.
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
camilla_agermose skriver: Det er en opskrift jeg har i min bog der hedder Claus Meyers Salatværksted. http://www.birkemosegaarden.dk/data/archive/files/Falsk-couscous.pdf fandt lige opskriften her. Jeg må indrømme at jeg ikke gå så meget op i om man følger hele opskriften, altså skalotteløj blev til almindeligt løh o.s.v. og vi havde heller ikke parmesan som kunne høvles i skiver (men parmesan er en vigtig ingrediens.
bruger i så bare sådan noget pamasan fra dåse???
roenlund skriver: bruger i så bare sådan noget pamasan fra dåse???
Jeg tror egentlig det er helt ligemeget hvilken parmesan man bruger. Jeg tænker på pris og køber det jeg lige ser er billigst - og det blev noget i sådan en pose.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128