Christin Illeborg

Jeg er mindfulness terapeut, coach og yogalærer.

Den største lidelse i vores liv er ofte at vi ville ønske at tingenes tilstand var anderledes end de er. Vi sammenligner konstant virkeligheden med det billede og den forestilling vi har om hvordan vi ville ønske det var. Mange af os er flasket op med at " du kan hvad du vil!", men i det samfund vi lever i i dag, kan vi meget let komme til at leve et parallelt liv, hvor vi ikke rigtigt er fuldt til stede og nærværende, i håbet om at kunne imødekomme analysere og foregribe omgivelsernes, og egne forventninger til os selv, så vi hurtigt kommer frem til sådan som vi vil have det. 

Vi kan, som mange af os har erfaret, ikke lave om på vores omgivelser, selvom ved gud jeg har prøvet..., end ikke leve eller indrette et liv hvor vi undgår problemer. Men heldigvis kan vi gennem indsigt og træning lære at forholde os anderledes til problemerne, når de opstår, og på den måde leve mere i den retning vi ønsker. 

Det fælles fundamentet i mit arbejde er mindfulness. Mindfulness er en grundlæggende del af den buddhistiske tradition, der handler om at være til stede i øjeblikket, med opmærksomhed på det der foregår og vores reaktioner på det. Gennem mindfulness træning kan vi udvikle en grundlæggende tillid til os selv.

Det handler derfor om at etablere et solidt fundament, hvor vi er til stede i livet med større tillid og gennemslagskraft, uanset hvad der sker inden i os eller i verden omkring os. Et fundament som gør det muligt at nå vores mål.

Privat har jeg en sammenbragt familie nu med 6 børn.

 

Se Christins hjemmeside  www.christinilleborg.dk

Artikler og klummer

Stresset og gravid
Sommerbreve er vidunderlige og jeg er så heldig at have fået hele to fra hende, kvinden, jeg fulgte en lille periode.

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.