Hejsa derude....
Ja min lillle Wilma er jo blevet en habil grød/mos-spiser, og jeg synes, at det er rigtig rart at kunne lave en del af gangen...!
Så jeg plejer at fryse grønsagsmosen ned, og så tø op hver dag, den mægde, hun nu spiser!
MEN... nu er jeg blevet i tvivl om "reglerne".
Kan jeg varme mos i micro'en, hvis der er MME i?
Og hvad med grød?
Jeg laver tit to portioner ad gangen, så jeg har en færdiglavet portion til senere! Jeg laver jo grøden på MME pulver og vand (Wilma har mælkeallergi, og der findes ikke færdiglavet MME i brikker, så vidt jeg ved).
Mit spørgsmål er så....
Hvordan gør i, når I laver grød på pulver MME???
Det ville jo være fedt, hvis jeg kunne have en færdig grød med på farten, men hvis jeg ikke kan varme grøden op igen, fordi der er MME i, så er det jo lidt vanskeligt...??!!
Hmm.... har I nogle gode tricks derude...???
Er bange for, at det her indlæg blev MEGA rodet, men håber I forstår mine spørgsmål...!?

Anmeld