Hvordan er det nu? Hilfe PLZ

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.077 visninger
18 svar
0 synes godt om
9. februar 2011

Becks

Det er ved og være et lille års tid siden jeg sidst lavede en kage.

Jeg skal hjem til en skøn veninde på fredag og hygge sammen med hende og hendes børn på 10 og 15 som jeg har passet igennem 11 år snart.

Jeg sad lige for en time siden, og fik den idé, at jeg vil lave en kage til på fredag, har lige bikset MMF´en sammen, så den er klar. Men der er ingen af os 4 tøser der kan lide smør, og sidst jeg lavede jeg en smørcreme, kunne jeg smage alt smøren deri

1) Kan jeg bruge Royal Icing til og smøre op med istedet og hvor lang tid tager det så før jeg kan putte mmf´en på? Eller bliver mon for sødt, sammen med mmf´en? Har ingen anelse om hvad RI smager af nemlig

2) Som det ene fyld havde jeg tænkt mig hindbær mousse igen, men hvordan skal man gøre, nu når de nye anbefalinger siger man skal koge dem først? Og hvordan skal man koge det?

3) Hvad ville I anbefale som det andet fyld? Sidst brugte jeg tobleronecreme, og det smagte fantastisk, men også meget sødt sammen med mmf´en

4) Jeg elsker glimmer på kagerne, og har vanille aroma, skal jeg bare blande det med det og så pensle/male der på kagen hvor jeg nu vil have det? Det smelter ikke mmf´en vel?

Sikke mange spørgsmål der kom

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. februar 2011

Snefnug1984

Tutter skriver:

Det er ved og være et lille års tid siden jeg sidst lavede en kage.

Jeg skal hjem til en skøn veninde på fredag og hygge sammen med hende og hendes børn på 10 og 15 som jeg har passet igennem 11 år snart.

Jeg sad lige for en time siden, og fik den idé, at jeg vil lave en kage til på fredag, har lige bikset MMF´en sammen, så den er klar. Men der er ingen af os 4 tøser der kan lide smør, og sidst jeg lavede jeg en smørcreme, kunne jeg smage alt smøren deri

1) Kan jeg bruge Royal Icing til og smøre op med istedet og hvor lang tid tager det så før jeg kan putte mmf´en på? Eller bliver mon for sødt, sammen med mmf´en? Har ingen anelse om hvad RI smager af nemlig

2) Som det ene fyld havde jeg tænkt mig hindbær mousse igen, men hvordan skal man gøre, nu når de nye anbefalinger siger man skal koge dem først? Og hvordan skal man koge det?

3) Hvad ville I anbefale som det andet fyld? Sidst brugte jeg tobleronecreme, og det smagte fantastisk, men også meget sødt sammen med mmf´en

4) Jeg elsker glimmer på kagerne, og har vanille aroma, skal jeg bare blande det med det og så pensle/male der på kagen hvor jeg nu vil have det? Det smelter ikke mmf´en vel?

Sikke mange spørgsmål der kom



Jeg vil ikke anbefale RI til at smøre op med, da det smager af glasur og dermed vil blive ALT for sødt sammen med MMF Du kan evt. lave en chokoladecreme i stedet eller den med hyldeblomst, som er herinde i opskrifterne

Mht. fyld, så vil jeg sige en chokoladecreme. Evt. toblerone eller orangeknas creme Mums - du kan jo anvende en mørk udgave, så den bliver mindre sød, men mere bitter

Mht. hindbærmousse, så plejer jeg at give dem et opkog i en gryde og herefter smelter jeg husblas i gryden (hvis det skal i). Så lader jeg det køle, hælder lidt af flødeskummet i blandingen og herefter hælder jeg bladingen op i det kolde flødeskum, så det bliver tempereret rigtigt

Anmeld

9. februar 2011

Becks

Snefnug26 skriver:



Jeg vil ikke anbefale RI til at smøre op med, da det smager af glasur og dermed vil blive ALT for sødt sammen med MMF Du kan evt. lave en chokoladecreme i stedet eller den med hyldeblomst, som er herinde i opskrifterne

Mht. fyld, så vil jeg sige en chokoladecreme. Evt. toblerone eller orangeknas creme Mums - du kan jo anvende en mørk udgave, så den bliver mindre sød, men mere bitter

Mht. hindbærmousse, så plejer jeg at give dem et opkog i en gryde og herefter smelter jeg husblas i gryden (hvis det skal i). Så lader jeg det køle, hælder lidt af flødeskummet i blandingen og herefter hælder jeg bladingen op i det kolde flødeskum, så det bliver tempereret rigtigt



Tak for svar.. Har du en opskrift på en chokolade creme? Eller skal man bare bruge nutella? Men der går vel længe inden det tørre tænker jeg? Kan jo først starte på den imorgen og jeg skal være hos min veninde kl 15

Tror jeg vil forsøge mig med den mørke toblerone..

Når du koger hindbærene, putter du så vand i eller?

Anmeld

9. februar 2011

Snefnug1984

Tutter skriver:



Tak for svar.. Har du en opskrift på en chokolade creme? Eller skal man bare bruge nutella? Men der går vel længe inden det tørre tænker jeg? Kan jo først starte på den imorgen og jeg skal være hos min veninde kl 15

Tror jeg vil forsøge mig med den mørke toblerone..

Når du koger hindbærene, putter du så vand i eller?



Du kan bruge nutella blandet med smør og flormelis.. Der er en opskrift herinde et sted - har den ikke lige på denne pc i mine dokumenter.

Nej jeg putter ikke noget i bærerne når jeg koger dem - jeg koger dem blot kort efter de er kommet i kog

Anmeld

9. februar 2011

Becks

Snefnug26 skriver:



Du kan bruge nutella blandet med smør og flormelis.. Der er en opskrift herinde et sted - har den ikke lige på denne pc i mine dokumenter.

Nej jeg putter ikke noget i bærerne når jeg koger dem - jeg koger dem blot kort efter de er kommet i kog



Super 1000 tak

Anmeld

9. februar 2011

Matsør

Profilbillede for Matsør
Jeg overlevede fordi ilden i mig brændte stærkere end ilden omkring mig

Mht. smørcremen, kan du også bruge usaltet smør og flormelis og ca. 1 spsk kakao(pulver), det giver en superlækker chokoladesmørcreme, og synes ikke den smager af smør overhovedet. Er heller ikke god til smørsmag.

Anmeld

9. februar 2011

Becks

cmks2007 skriver:

Mht. smørcremen, kan du også bruge usaltet smør og flormelis og ca. 1 spsk kakao(pulver), det giver en superlækker chokoladesmørcreme, og synes ikke den smager af smør overhovedet. Er heller ikke god til smørsmag.



Oki 1000 tak

Anmeld

9. februar 2011

Becks

cmks2007 skriver:

Mht. smørcremen, kan du også bruge usaltet smør og flormelis og ca. 1 spsk kakao(pulver), det giver en superlækker chokoladesmørcreme, og synes ikke den smager af smør overhovedet. Er heller ikke god til smørsmag.



Har du en opskrift?

Anmeld

9. februar 2011

eirene

Tutter skriver:



Har du en opskrift?



I opskrifttråden ligger ultimate chocolate frosting. Den bruger jeg stort set altid til at smøre op med. Og den smager overhovedet ikke af smør. Og kommer den i køleskab stivner den hurtigt.

 

Anmeld

9. februar 2011

Becks

eirene skriver:



I opskrifttråden ligger ultimate chocolate frosting. Den bruger jeg stort set altid til at smøre op med. Og den smager overhovedet ikke af smør. Og kommer den i køleskab stivner den hurtigt.

 



1000 tak..

Altsi køleskabet når den er smurt op på kagen eller?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.