Ny på faget :D

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

368 visninger
2 svar
0 synes godt om
5. februar 2011

TwinsQ

Når der står man kan blande 50% marcipan i sin fondant for at den bliver mere lækker...

Hvad menes der med det ? Er det ren rå marcipan man blander med eller? Men så bliver det jo ikke hvidt?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. februar 2011

iris-mor

Det ved jeg ikke. Herinde bruger de fleste så vidt jeg kan læse mig frem til købt fondant eller suggarpaste, som bare bruges som den er eller også så laver man MMF selv (det er det jeg gør), og det er nemt.

Håber nogle af de andre kloge kan give dig svar.

Anmeld

5. februar 2011

Snefnug1984

Det er ren rå marcipan du skal bruge. Fondanten bliver således ikke lækker hvid, men du kan købe noget, som gør den hvid igen - jeg har bare lige glemt hvad det hedder

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.