Du har også gang i mange ting til at det er din første kage 
Drømmekage, hindbærmousse og maraboumousse, lyder som en fin kombo. Jeg ville personligt undlade kagecremen, da jeg tror det bliver for meget.
Men ja, bag kagen idag, og læg den sammen når bundene er helt afkølede
Pak den så ind i madfolie (så holder den formen) og sæt den i køleskabet.
I morgen kan du så smøre den op med smørcreme. (Usaltet smør, flormelis og evt lidt kakao) Og lad den sætte sig i køleskabet igen. Et lille tip er at bruge en spatel dyppet i varmt vand, til at glatte smørcremen helt ud. Jo glattere cremen er, jo pænere lægger fondanten sig.
Hvis du gør det i morgen formiddag, kan du sagtens pynte kagen i morgen aften, så du ikke skal gøre det søndag. Der bliver jo nok rigeligt at lave i forvejen? 
Og igen, for at gøre det lettere for dig selv, så kan du egentlig godt undvære marcipanlåget og lægge fondanten direkte på smørcremen. Marcipanen er kun en smagssag 
Anmeld