En spændende ret med Svinefars. ??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. januar 2011

Trine89

Chatarina skriver:



Fnis mine smagsløg kunne bare lide det hele

jeg finder den lige frem senere idag og sender til dig



Jeg spiser tilgengæld også andre "mærkelig" ting.. hmm men jah sår'n er det jo så forskelligt hehe.. 

Mange tak skal du have

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. januar 2011

<3

Trine89 skriver:

Jah det siger jo næsten sig selv.. Nogen der har en spændende ret hvor man skal bruge svinefars. ? hehe.. 

Har en pakke til optøning men aner ikke lige hvad jeg skal lave med det.. da jeg ikke helt er sikker på jeg "gider"/har lyst til frikadeller.. hehe.. 

 

 Trine



Krebinetter, forloren skildpadde eller kødspyd?

Anmeld

20. januar 2011

Trine89

Lone H. skriver:

hva med hjemmelavet indisk risret ?  



Lyder spændende.. Hvor kan jeg finde opskrifter henne?? 

Anmeld

20. januar 2011

Trine89

Kirle skriver:



Krebinetter, forloren skildpadde eller kødspyd?



Også nogle gode forslag.. 

 

Det ender næsten med jeg har så mange ting at vælge imellem at jeg ikke kan vælge.. haha

Anmeld

20. januar 2011

LRJ

Trine89 skriver:



Lyder spændende.. Hvor kan jeg finde opskrifter henne?? 



Værs´go


Ingredienser
200g hakket oksekød
1 finthakket løg
1 finthakket rød peber
1 finthakket tomat uden skræl og kerner
Smør
3dl løse ris
2tsk karry
1tsk gurkemeje
2 tråde safran 
Salt og peber
5dl bouillon 
1½ dl ærter
1½dl rosiner

Fremgangsmåde
Smelt smøren i en gryde og tilsæt krydderier. Svits risene hurtigt heri og tag dem op af gryden. Brun oksekødet. Tilsæt derefter løg, peber og tomat. Tilsæt risene og krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved og kog ved svag varme i ca. 15min. Tilsæt ærter og rosiner og server med flutes. 

Anmeld

20. januar 2011

Trine89

Lone H. skriver:



Værs´go


Ingredienser
200g hakket oksekød
1 finthakket løg
1 finthakket rød peber
1 finthakket tomat uden skræl og kerner
Smør
3dl løse ris
2tsk karry
1tsk gurkemeje
2 tråde safran 
Salt og peber
5dl bouillon 
1½ dl ærter
1½dl rosiner

Fremgangsmåde
Smelt smøren i en gryde og tilsæt krydderier. Svits risene hurtigt heri og tag dem op af gryden. Brun oksekødet. Tilsæt derefter løg, peber og tomat. Tilsæt risene og krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved og kog ved svag varme i ca. 15min. Tilsæt ærter og rosiner og server med flutes. 



Mange tak Den skal helt sikkert prøves.. 

Men det må blive når jeg har født.. hehe.. efter jeg er blevet gravid kan jeg ikke så godt lide smagen har karry.. hehe.. 

men det lyder bestemt LÆKKERT..

Anmeld

20. januar 2011

LRJ

Trine89 skriver:



Mange tak Den skal helt sikkert prøves.. 

Men det må blive når jeg har født.. hehe.. efter jeg er blevet gravid kan jeg ikke så godt lide smagen har karry.. hehe.. 

men det lyder bestemt LÆKKERT..



Okay det smager hvertfald godt  

Anmeld

26. januar 2011

Steph_Laurits

Chatarina skriver:



Har en ret der hedder bombay bombe det er med karry tomater champ. løg og fløde. og diverse andre basis ting og så får man ris til. 

Hvis du er interesseret kan jeg finde opskriften



Mums det lyder lækkert, er det ikke noget du vil sende mig en opskrift på?
Har nemlig taget svinekød op til imorgen og planen var det kedelige traditionelle, men din Bombay bombe lyder da lækker!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.