Brunsviger...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. december 2010

Mettemus

DK skriver:



Synes du ikke det var MEGA dyrt!!!



Siiiindssygt dyrt!!!! Jeg går ud fra at de hverken bager guld eller diamenter med ned i kagen?

Den gang jeg arbejdede ved en bager (sagde den gamle kone) kostede en brunsvigerkagekone 150 kr - og den var fin og god

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. december 2010

JulieE

DK skriver:

Jeg ved ikke om en Brunsviger kage, må komme i denne kategori??

Men det jeg vil høre jer kloge kagekoner om er: Det der brune stads til at komme oven på dejen, har i en super opskrift til det?

Den jeg har siger: 100 gram smør, 100 gram farin. Smeltet og blandes, og derefter røres 3 spsk. kagecreme i, hvorefter det hele fordeles oven på den bagte dej/bund.

Er det også sådan i gør? Jeg har aldrig lavet brunsviger før, men Kirstine har bestilt en til hendes fødselsdag på søndag, og bageren ville have 650 kr for den!!!!!!!!!!!!!! (Bageren: jo jo, de var jo ikke vant til at bage brunsviger, så det blev jo dyrt, men jeg kunne jo bestille en chokolade-trekants-dej-kagekone til 350 kr) Kirstine HADER chokoladetrekant.

Såååå nu bager jeg en selv. Jeg har købt sådan en fødselsdags-bolle-pakke dej, hvor der står brunsviger-opskriften bag på. Men jeg tænker at der måske er en bedre opskrift til selve remoncen, da det jo ligesom er den der afgører succes eller fiasko! Den må bare IKKE blive krystaliseret, den skal være blød og lækker!!

Så kom med de gode staldtips, de damer!!

Taaaak



Det er sgu da vanvittigt dyrt!!!

Nå men en hjemmelavet brunsviger smager alligevel bedre Jeg plejer at bruge opskriften fra Karolins kogebog og så fordobble portionen af Snask... så bliver  suuuper lækker

Mange hilsner fra

Julie, som er gift med en brunsviger elskende mand -så meget at vores bryllupskage var en brunsviger

Anmeld

17. december 2010

Nemesis

Faktisk ville jeg følge opskriften med kage creme pulveret og at det først kommer på når den har bagt. Mener dog den skal ind igen i 5-10 min. Men måske jeg tager fejl.Den med katedralen bliver .... Ja cremer, blød og lækker hvor den anden godt kan få en sukker knasende (krystaliseret) overflade.Manden har næsten gjort det til en videnskab med brunsviger for han ved ikke noget bedre og har forsøgt med dusinvis forskellige opskrifter og netop dwen med kagecreme pulveret har været den bedste.Et fif til at få de sukker fyldte huller så tag klør 10 og sæt dem ned i dejen, så får du nogle lækre huller. Sisse

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.