Jeg ved ikke om en Brunsviger kage, må komme i denne kategori??
Men det jeg vil høre jer kloge kagekoner om er: Det der brune stads til at komme oven på dejen, har i en super opskrift til det?
Den jeg har siger: 100 gram smør, 100 gram farin. Smeltet og blandes, og derefter røres 3 spsk. kagecreme i, hvorefter det hele fordeles oven på den bagte dej/bund.
Er det også sådan i gør? Jeg har aldrig lavet brunsviger før, men Kirstine har bestilt en til hendes fødselsdag på søndag, og bageren ville have 650 kr for den!!!!!!!!!!!!!!



(Bageren: jo jo, de var jo ikke vant til at bage brunsviger, så det blev jo dyrt, men jeg kunne jo bestille en chokolade-trekants-dej-kagekone til 350 kr) Kirstine HADER chokoladetrekant.
Såååå nu bager jeg en selv. Jeg har købt sådan en fødselsdags-bolle-pakke dej, hvor der står brunsviger-opskriften bag på. Men jeg tænker at der måske er en bedre opskrift til selve remoncen, da det jo ligesom er den der afgører succes eller fiasko! Den må bare IKKE blive krystaliseret, den skal være blød og lækker!!
Så kom med de gode staldtips, de damer!!
Taaaak
Anmeld