Privat kok til bryllup!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.506 visninger
14 svar
0 synes godt om
3. december 2010

CmarianN

Hej Piger!

Er der nogen af jer der har brugt privat kok til jeres bryllup?

Jeg står nemlig og overvejer det og hende vi har i tankerne koster 6500 kr. + kørsel og + råvarer selvfølgelig. Lyder det dyrt, eller? Har slet ikke forstand på den slags.

En anden privat kok jeg kender tager 350 kr. pr. kuvert.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. december 2010

SussieThyssen

CmarianN skriver:

Hej Piger!

Er der nogen af jer der har brugt privat kok til jeres bryllup?

Jeg står nemlig og overvejer det og hende vi har i tankerne koster 6500 kr. + kørsel og + råvarer selvfølgelig. Lyder det dyrt, eller? Har slet ikke forstand på den slags.

En anden privat kok jeg kender tager 350 kr. pr. kuvert.



JEG synes det lyder dyrt, men jeg ved da hvad jeg taler om.
Min nu afdøde x var også kok og tog af og til ud til private fester.
Han tog 3000 kr + transport og så skulle alle råvarer naturligvis betales.
Men om han så skulle stå for 2, 3 eller 4 retters menu, være der i 6 eller 8  timer gik han ikke så meget op i.
Og han tog heller ikke ekstra for evt. at klargøre natmad. Men skulle han være der længere fordi natmaden skulle laves on location og han blev nødt til at være der  til den var serveret, så tog han naturligvis ekstra...1000 kr tror jeg nok, men det må man vel også sige er fair nok.
Naturligvis var der grænser for hvor mange kuverter han selv ville stå for alene, så hvis det var et større arrangement, og han vurderede at han havde brug for hjælp, jamen så havde han en dame eller to han kune tage med, men så blev der forhandlet betalingen til dem også.

Kærligst
Sussie

Anmeld

3. december 2010

CmarianN

SussieThyssen skriver:



JEG synes det lyder dyrt, men jeg ved da hvad jeg taler om.
Min nu afdøde x var også kok og tog af og til ud til private fester.
Han tog 3000 kr + transport og så skulle alle råvarer naturligvis betales.
Men om han så skulle stå for 2, 3 eller 4 retters menu, være der i 6 eller 8  timer gik han ikke så meget op i.
Og han tog heller ikke ekstra for evt. at klargøre natmad. Men skulle han være der længere fordi natmaden skulle laves on location og han blev nødt til at være der  til den var serveret, så tog han naturligvis ekstra...1000 kr tror jeg nok, men det må man vel også sige er fair nok.
Naturligvis var der grænser for hvor mange kuverter han selv ville stå for alene, så hvis det var et større arrangement, og han vurderede at han havde brug for hjælp, jamen så havde han en dame eller to han kune tage med, men så blev der forhandlet betalingen til dem også.

Kærligst
Sussie



Ja okey, det er noget af en prisforskel. Vi regner med at blive 75 personer. Men sådan nogle private kokke er man jo nød til at kende eller høre om, for de er jo (selvfølgelig) ikke til, at finde på nettet

Anmeld

3. december 2010

SussieThyssen

CmarianN skriver:



Ja okey, det er noget af en prisforskel. Vi regner med at blive 75 personer. Men sådan nogle private kokke er man jo nød til at kende eller høre om, for de er jo (selvfølgelig) ikke til, at finde på nettet



Har du prøvet at kigge i nogle forskellige lokale ugeaviser i området omkring dig??
Der er også mange smørrebrødsjomfruer, der tager ud og laver mad til fester, og de gør det fuldt ud lige så godt som kokkene og kan langt mere end lige deres "smørrebrød"
Ligeledes kan man kigge efter "kogekoner" på nettet.
Det kan også være en god ide at ringe lidt rundt til nogle forsamlingshuse og spørge sig for om de kender til en kogekone/kok, der tager ud til fester.

Anmeld

3. december 2010

CmarianN

SussieThyssen skriver:



Har du prøvet at kigge i nogle forskellige lokale ugeaviser i området omkring dig??
Der er også mange smørrebrødsjomfruer, der tager ud og laver mad til fester, og de gør det fuldt ud lige så godt som kokkene og kan langt mere end lige deres "smørrebrød"
Ligeledes kan man kigge efter "kogekoner" på nettet.
Det kan også være en god ide at ringe lidt rundt til nogle forsamlingshuse og spørge sig for om de kender til en kogekone/kok, der tager ud til fester.



Ååååh okay  Tak for fiffet

Anmeld

3. december 2010

SussieThyssen

CmarianN skriver:



Ååååh okay  Tak for fiffet




Held og lykke

Anmeld

3. december 2010

Bare-mig

Min mand er kok og laver tit mad til private fester - han tager ca 250 kr pr kuvert - selvfølgeligt alt efter hvilken mad i ønsker at servere

 

Anmeld

3. december 2010

Maria-s

jeg synes ikke det lyder dyrt. Hvis du regner det ud pr person tager han knap 87 kr. for at lave maden. Selvfølgelig alt efter hvad i skal have at spise, så rammer det vel omkring de 250 - 300 pr. person.

Er det tallerken anretning, fadservering eller ta selv bord? Det synes jeg nemlig også har meget at sige, mht. hvilket beløb der er rimligt.

Han skal jo også bruge tid på at handle ind, lave maden mv. jeg synes umiddelbart det lyder fair Især hvis det er en kok i kender og ved hvilken kvalitet han står for og i ved i får lækker mad man ikke bare sådan selv ville kunne lave.

Personligt vil jeg da hellere ligge fx 2000 extra og så få noget lækkert mad, fremfor at man får en eller anden ud som bare laver ok mad. Det er jo en vigtig dag  

Anmeld

6. december 2010

CmarianN

Mor til Maj skriver:

Min mand er kok og laver tit mad til private fester - han tager ca 250 kr pr kuvert - selvfølgeligt alt efter hvilken mad i ønsker at servere

 



Oki, tak for det  Hvor kommer I fra? Vi bor jo over på vestkyssten.

Anmeld

6. december 2010

CmarianN

Maria-s skriver:

jeg synes ikke det lyder dyrt. Hvis du regner det ud pr person tager han knap 87 kr. for at lave maden. Selvfølgelig alt efter hvad i skal have at spise, så rammer det vel omkring de 250 - 300 pr. person.

Er det tallerken anretning, fadservering eller ta selv bord? Det synes jeg nemlig også har meget at sige, mht. hvilket beløb der er rimligt.

Han skal jo også bruge tid på at handle ind, lave maden mv. jeg synes umiddelbart det lyder fair Især hvis det er en kok i kender og ved hvilken kvalitet han står for og i ved i får lækker mad man ikke bare sådan selv ville kunne lave.

Personligt vil jeg da hellere ligge fx 2000 extra og så få noget lækkert mad, fremfor at man får en eller anden ud som bare laver ok mad. Det er jo en vigtig dag  



Du har da helt klart fat i en god pointe der

Hende kokken jeg kender lader til at være super dygtig, men har faktisk aldrig smagt hendes mad (det er en gammel veninde som jeg ikke ser så meget til mere).

Men tak for dit indput, det vil jeg have i mende!!!

Glædelig juuuul!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.