Kage til min fødselsdag

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. januar 2011

Ayasmor

Lolli skriver:



Ih, god ide med RI. Synes nemlig også det kan blive lidt vammelt med smørcreme. Men bliver det ikke ret hårdt sådan noget RI?



jo det stivner da lidt, men jeg plejer bare at putte fondanten udover når jeg synes at kagen er smurt jævnt op, men stadig så den er lidt blød så den lævner sig fint ud under..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. januar 2011

Lolli

Ayasmor skriver:



jo det stivner da lidt, men jeg plejer bare at putte fondanten udover når jeg synes at kagen er smurt jævnt op, men stadig så den er lidt blød så den lævner sig fint ud under..



Ok. Tak for tippet.

Anmeld

26. januar 2011

Lou87

Suuuper fin kage - hvor er du go..
Er så imponeret over jer der kan det der pis

Anmeld

27. januar 2011

Ayasmor

Lolli skriver:



Ok. Tak for tippet.



selvtak..

Anmeld

27. januar 2011

Ayasmor

Lou87 skriver:

Suuuper fin kage - hvor er du go..
Er så imponeret over jer der kan det der pis



tak skal du have.. Kast dig ud i det, det er helt vildt sjovt

Anmeld

27. januar 2011

Lou87

Ayasmor skriver:



tak skal du have.. Kast dig ud i det, det er helt vildt sjovt



Hehe virker lidt uoverskueligt for mig..
Men ja.. jeg er også typen der jo så køber maizena pakker man kun tilsætter få ting til for at lave en kage

Anmeld

28. januar 2011

Ayasmor

Lou87 skriver:



Hehe virker lidt uoverskueligt for mig..
Men ja.. jeg er også typen der jo så køber maizena pakker man kun tilsætter få ting til for at lave en kage



Man skal nu heller ikke undervurdere maizena..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.