Kødsovs, farsbrød og gryderetter kan proppes med grønt, så man næsten skammer sig. Når jeg laver sådanne retter, så kører jeg masser af gulerødder, løg, kål, broccoli og andre "faste" grøntsager til smadder i foodprocessoren. Herved opdager manden nemlig ikke, at retten indeholder, efter hans mening, angstprovokerende grøntsager.
Iøvrigt er jeg ret sikker på, det er samme fremgangsmåde, Dolmio anvender - men til en anden kg. pris;)
Bliver det lidt for mistænksomt i smagen, tilsætter jeg en boullionterning. - Så er den ret forklædt:D(C).
Jeg plejer at handle i vores lokale vejboder. Der er altid frugt og grønt i sæson, - det er dansk, - der er som regel rimelige priser, - det er høstet samme dag, - og det smager af noget. Desuden har jeg betænkeligheder ved at servere noget, som selv efter 14 dage ved stueteperatur stadig ser så friskt ud som den dag, jeg købte det+o(. Sådan noget frugt og grønt er de ret gode til at producere i bl.a. Holland og Spanien.
- Helle, grøntsagsluskeren(C)
Anmeld