Tine2104 skriver:
Hej Piger.
Har brug for svar på en masse spørgsmål:
På fredag skal den unge mand passes af sin mormor alene for første gang. Derfor skal der jo malkes ud og nu er jeg forvirret 
- Hvor meget mon jeg ca skal malke ud til en hel aften (8 timers tid)
- Hvis jeg går igang med at malke i dag, kan jeg jo fryse mælken ned, men hvad skal den fryses ned i? Fryseposer?? 
- Hvordan skal mælken tøes op? Mikroovn eller er det NO GO ???
- Den mælk der skal kasseres pga alkohol, hvornår skal den malkes ud? Altså efter hvor mange timer er den løbet til?
Håber på, at I kan svare mig på disse spørgsmål - på forhånd tak 
Jeg ville malke ud, så han kan få 3 måltider, og så ville jeg malke ud, så der var ca. 160-200 ml. pr. flaske.
Du kan fryse mælken ned i 3 plastbøtter - jeg frøs altid ned i Tupperware bøtter på 2,6 dl. De var som skabt til den ammende kvinde
Optøning skal helst ske langsomt og i køleskab, så mikroovn er NO-GO!
Alt hvad du spiser og drikker er i mælken ca. 6 timer efter indtagelse, og kan være i kroppen i mange timer efterfølgende. Min SP sagde dog, at de små ikke tager skade af det en enkelt gang, så hvis jeg ikke orkede at malke ud i så mange timer, skete der absolut ikke noget ved det...
Håber det var svar nok.

Anmeld