Mille83 skriver:
Hej
Nu laver jeg selv grød til min datter, pt lige af fuldkornsrismel, og hvis jeg nu skal på udflugt en dag, hvordan kan jeg så det?
Kan jeg lave grøden hjemmefra og tage med i en tupperware? Og hvor længe kan det holde sig?
Og hvis jeg nu er hjemme en hel dag, skal jeg så koge grøden både til middag og aften, eller kan jeg lave begge portioner til middag også varme den om aftenen? - Ellers syntes jeg da der er gang i de gryder hele tiden 
Håber der er nogle der er klogere end mig som vil svare på dette 
Jeg laver også grøden selv, men når jeg er på tur, så er det altså pulverpakker med den egentlig meget fine grød man kan lave af det. Så har jeg bare en lille termokande med med kogt vand og en plasticskål med låg (det med låget er smart når bebs har spist, så kommer man bare låget på, så sviner det ikke nede i tasken). Husk også en plastic ske.
Jeg tænkte som dig i starten, at jeg havde regnet med at det var nemmere når det var grød, men det kommer - nu er det bare det nemmeste i verden at man kan have det hele med, og jeg føler man kan være væk meget længere og nemmere end da jeg ammede...
Nu har jeg også rugbrødshapsere med i en skål med låg, og det er nemt at give ham undervejs i f.eks. bus eller mens man går, hvis der ikke lige er tid til at sidde stille og gi ham mad. Så bare ha tålmodighed, så vænner du dig til det hele, og finder ud af at det er meget nemmere 
Anmeld