Tusind tak for svar, begynder med bundene nu her 
Og hindbærmoussen kan jeg bare lave den imorgen?
Nej det kan du bestemt ikke... Det er alt for tidligt og det tager altså kun 6 timer for en mousse om at størkne helt, så hvorfor så begynde så tidligt ??...
-Start med pynten, og sæt den til tørre i køkkenskabet eller en ny ren lukket kasse med lufhuller
-Bag bunde fredag eftermiddag/aften
-Lav mousse og læg kage sammen lørdag morgen
-Smør op efter 6 timer og overtræk..
-Sæt på køl i mindst 2 timer så den er gennemkølet, eller arbejd hurtigt med pynten mens kagen står på en bagerist med fryseelementer under..
-Sæt pynten på...
Det skal altså ikke tage en ½ uge at lave en kage, man ville aldrig købe en kage ved bageren der havde stået i tre dage fra fløden er pisket til man putter kagen i munden... og hvis der er rester... ville man så spise dem 4-5 dage efter at man havde lagt kagen sammen ?
Dette er ikke en "rettelse", men en slagplan og oversigt over, hvordan man kan lave en kage, der så er frisk når man serverer den for andre mennesker 
Selvfølgelig skal kagen se smuk ud, men det indvendige er altså lige så vigtigt... både smag og holdbarhed...
Anmeld